11 frågor och lika många svar

Nu är jag visserligen inte utmanad av Emma Sundh, men detta är helt enkelt too fun to pass up.

1. Om du vann en miljon kronor, vad skulle du göra för pengarna?
Ge bort en del till välgörande ändamål och se till att mina kära föräldrar fick åka på lyxig semester. En del skulle jag spara, en del skulle jag resa upp (hej Mexiko!) och sen skulle lägenheten få ett sprillans nytt badrum. Kanske skulle det bli en Balenciaga-väska också.

2. Om du levde ett parallellt liv, hur skulle det se ut?
Det vågar jag knappt tänka på, men det skulle garanterat innehålla sovmorgon varje dag.

3. Vad är du mest stolt över hos dig själv?
Självklart är jag enormt stolt över att jobba på Damernas Värld, ett faktum jag knappt vågade drömma om när jag intervjuade Martina Bonnier för min C-uppsats back in 2003. Sen är jag minst lika stolt över att ha lyckats norpa världens bästa kille och få honom att gifta sig med mig (även om det egentligen var han som norpade mig först).

4. Aldrig mer borsta håret eller aldrig mer sminka dig. Vad väljer du?
Aldrig mer borsta håret, tror jag. Även om huden skulle gilla det där med inget mera smink.

5. Vad drömde du om att bli när du var liten?
Ett tag ville jag nog bli läkare, jag samlade på tomma kryddburkar som jag låtsades var olika mediciner och sen ställde jag olika diagnoser på mina gosedjur. Att åka runt och besöka mina patienter i en husvagn var också en del av drömmen.

6. Vilken är din hemliga skill?
Jag är en fena på att göra rulltårtor och panna cotta, något som tydligen ska vara ganska svårt enligt mina bakintresserade vänner.

7. Vem skulle spela dig i filmen om dig själv?
Jag fick en gång höra att jag är lik supermodellen Raquel Zimmermann, men jag vet inte riktigt om jag håller med. En annan kändis som många däremot ganska ofta tror är min storasyster är Jenny Strömstedt. Något säger mig att hon dessutom är en bättre skådis än Raquel, så jag väljer nog henne.

8. Om du fick välja en person ur bloggosfären som du skulle vilja ha som vän, vem skulle det bli?
Colorelle, så att jag fick följa med henne på den loppisturné som hon ska göra i sommar. Jag tyvärr dålig på att gå på loppis (tänkte ändra på just det i sommar), däremot har jag gjort en hel del fynd på Tradera och Blocket. Vad kommer jag att visa i ett senare inlägg!

9. Vad är det snällaste någon någonsin har sagt om dig?
”Du är den snällaste person jag vet” var väl ganska snällt sagt.

10. Vad är du bäst respektive sämst på?
Jag har riktigt bra lokalsinne, har jag en gång besökt en plats hittar jag den lätt som en plätt igen. Däremot är jag värdelös på att läsa kartor, hur nu det kan gå ihop.

11. Vilken är den sämsta raggningsfras som har yppats ur din mun?
Jag var rätt feg när jag var ung, så jag raggade i princip ingenting utan lät pojkarna ragga på mig istället. Därför har jag nog aldrig yppat någon dum raggningsfras. En som jag däremot fått serverad och som jag aldrig glömmer var när jag var 18 år och var ute och dansade på då ganska hippa baren Blue Ribbon i Linköping. Då kom en kille fram och berättade på bredaste östgötska att ”nu är grisen ute ur fäboa!”. Om det var han eller jag som var grisen får jag aldrig veta, för jag vände mig om ganska snabbt och sprang.

  1. Rehan skriver:

    Detta e4r ett vanligt prebolm i fantasyserier som ju ofta beste5r av en enda le5ng bere4ttelse uppdelad pe5 flera delar. Jag kan ff6rste5 att det i det fallet me5ste finnas kvar vissa lf6sa tre5dar, men jag tycker e4nde5 att det skulle ge5 att skriva ett riktigt slut se5 att man ke4nner att man le4st ut boken ne4r man le4gger den ifre5n sig. I en deckarserie kan jag faktiskt inte alls ff6rste5 meningen.

Comments are closed.

LOADING..