Rapport från London: del 2

Eftersom mina intervjuer med Jenna Menard och en mängd av Cliniques produkt-utvecklare var schemalagda till eftermiddagen fick jag loss lite egentid på morgonkvisten. Jag styrde stegen till Oxford Street och Regent Street.


London bjöd verkligen på sin bästa sida. Eller vad sägs om strålande sol och närmare 20 grader varmt? Så här såg det ut när jag promenerade genom pittoreska St Christophers Place.


Jag visste i och för sig redan på förhand att det skulle bli kalas-väder, för det här meddelandet låg och väntade på sängen när jag kom hem från cocktail-festen kvällen innan. En sån service skulle man ju ha hemma också, eller hur?


Sprang in på Aldo och upptäckte att märket tydligen har lanserat dofter (för visst finns de inte i Sverige?). Stötte också på en fellow svensk i jätteformat i form av Ben Gorham i H&M:s regi. Det syns inte på mitt fotografi, men bilden var minst tre meter hög.


I London var visst Marnis kollektion för H&M inte fullt lika populär, för helt plötsligt hängde den där framför mig, klänningen som jag aldrig fick tag i i förra veckan. Lycka!

Efter min snabba shopping-runda var det dags att återvända för eftermiddagens intervjuer. Där fick man tyvärr inte fotografera men jag kan skvallra om att Jenna Menard var fantastiskt trevlig (och supersnygg) och att Clinique har riktigt spännande nyheter på gång. Jag fick fingra på några av dem, bland andra de kommande nyanserna från Chubby Sticks. När Chubby Sticks lanserades i USA förra våren sålde de slut på två veckor, vilket tog Clinique på sängen. Nu har de förstått produktens popularitet och kommer som sagt att lansera ännu fler färger (ute i butik i Sverige först i september), liksom Chubby Stick For Eyes (lanseras i Sverige i oktober).


De här är mina favorit-färger från Chubby Sticks-serien. Den röda finns att köpa redan nu, medan vi tyvärr får vänta till hösten innan den i rosa respektive den i orange når svensk mark (liksom ytterligare en handfull färger). I USA kommer de redan till sommaren, om jag inte minns fel.

Nyfiken på vad Jenna Menard och de andra Clinique-giganterna hade att berätta? Håll ögonen öppna i ett kommande nummer av Damernas Värld! Psst! Är du förresten också nyfiken på vad jag köpte med mig hem från London? Blev det något från Tom Ford eller inte? Snart ska jag berätta…

 1. Rekommenderar dig att plugga på svenska skrivregler då du arbetar offentligt med det skriva ordet. Cocktailfest, produktutvecklare, kalasväder, favoritfärger, festbrallor, bildkavalkad och shoppingrunda är exempel på ord som inte ska särskrivas på något sätt.

  1. Hej Thérèse,

   kul att du hittat till bloggen. Tycker själv att jag har ganska hyfsad koll på de svenska skrivreglerna (fattas bara annat efter 6 år på universitetet, varav 1,5 år JMK!), men ibland går det tyvärr lite för fort när jag skriver. Ska absolut försöka skärpa mig på detta område i framtiden. Tack!

  2. Men skämtar du? Lite bindestreck här och där kanske inte är enligt föråldrade skrivregler, men gör texten lätt-överskådlig och lättläst! Det här är en utmärkt blogg som är utmärkt skriven. Gå in på vilken storblogg som helst (tex Elin Kling som också verkar som en slags publicist eller elle.ses webbredaktörs blogg) och du ska få se på särskrivningar och felstavelser.

 2. Tack för att du delar med dig! Alltid ett nöje att kika in här. Ser fram emot de kommande nyanserna av Chubby Sticks. Och SOM jag längtar efter Cliniques BB-cream! Så nyfiken!

 3. Finaste klänningen, grattis! Sitter som ett smäck på dig!

 4. Thank you for that auspicious writeup. It actually was a amusement accounts it. Seem innovative to significantly extra agreeable from you! On the other hand, how could we talk?

 5. thank you so much for all the help from Craig and Brayden for help with the trojan remover. i had an error message and i could not remove it with any spysweepers or other antivirus programs and it was as easy as going inot IE tools and reseting and deleting. i cant believe it was that easy and it actually worked…thank you thank you thank you!!

 6. whoah this weblog is fantastic i like studying your posts. Keep up the good paintings! You already know, a lot of people are searching round for this info, you can aid them greatly.

 7. wonderful tips altogether, you basically gained a manufacturer new reader. What would you propose about your put up that you simply manufactured some days back? Any good?

 8. Magnificent beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how could i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

 9. Do you have a spam issue on this website; I also am a blogger, and I was curious about your situation; many of us have created some nice procedures and we are looking to swap methods with others, please shoot me an e-mail if interested.

 10. You should also get a tentative date for the delivery of the vehicle at the destination from the auto transporter that you can make suitable arrangements for the parking of the vehicle when it is delivered at the new place. Sometimes, it is not possible for the auto moving company to deliver the vehicle strictly as per schedule. This delay might be caused due to some weather hazards, mechanical breakdown or traffic disturbances etc. cars delivery

 11. can any post on a personal blog (with disclaimer that it is his personal view) be used by any brand for filing a case against an individual for ‘brand tarnishing’ etc?.

 12. iPhone repair services happen to have been developed to assist you repair the iPhone whenever it breaks or cracks and also does not work properly. Not needing paying the expense of a brand new component can be described as life short-cut for certain and then helps you to ensure that your found device in dazzling issue.

 13. Pingback: sorrento condo

Comments are closed.

LOADING..