Rapport från London: del 1

Åh, vad tråkigt det var att lämna 20 graders värme och strålande sol i London, men som tur är ska jag tillbaka redan i slutet av nästa vecka. Anledningen till min resa är att Clinique håller på att utöka sitt make up-sortiment. Deras syfte är att bli kända inte bara för högpresterande (och i mitt tyckte riktigt bra) foundations, de vill att kvinnor också ska associera märket med färg och kreativitet. Över 100 journalister träffades därför i London i dagarna två för att lära sig mer om Cliniques nylanserade och kommande färgglada produkter.


Efter att ha checkat in på hotellet var det dags att bege sig till ett cocktail-event, där gästerna bland annat fick printa ner sina känslor för Clinique på en vägg med hjälp av märkets läpprodukt Chubby stick.


På väggarna hängde olika konstellationer av Cliniques produkter.


På plats fanns Cliniques VD Lynne Greene och märkets helt nya officiella makeup-artist Jenna Menard.


Så här såg jag ut på eventet. Klänningen är vintage, skorna är från H&M och väska Chanel. Och ja, jag har burit nästan exakt samma outfit tidigare. Kan Anna Wintour kan jag.

Snart kommer del 2 av min London-resa. Inte missa!

  1. This website was… how do I say it? Relevant!! Finally I have found something that helped me. Thanks a lot!

  2. can anyone give me copyright guidelines pertaining to getting articles from other sites.?

  3. Vehicle transport is frankly not just any other kind of service because there are a lot of preparations that you would have to do to make sure that this does not cause a lot of issues. There are times that people become too careless and that they don’t think that there is any need to prepare before their cars are hauled of the garage. If you want to avoid problems as much as possible then you should make sure that you accomplish some of the most important things that you should do before shipping. Here is a list that will actually help you in the process and make things a lot easier.car hauling companies

  4. I want to start a blog on myyearbook but i cant find the box on my profile.. I have made sure i have checked the box to show my latest blog in the manage profile boxes section.. But it still wont show up.. Please help.. Is there any other way to start the blog?.

  5. thank you for sharing it! your posts are really nice … keep it up and come see my blog :-) + + Slevin

Comments are closed.

LOADING..