När favoriten försvinner…

Varför är det alltid så att det är de mest kära sminkfavoriterna försvinner ur sortimentet? Många är vi som har sörjt att en viss ansiktscrème, en läppstiftnyans, en parfym eller en särskild nagellacksfärg slutat producerats och därmed inte går att köpas längre. En produkt som jag verkligen kommer att sakna dagen den tar slut är Estée Lauders ögonbrynskit Brow perfecting duo, en supersmart liten dosa med spegel, pensel och den perfekta ögonbrynsnyansen, tillsammans med ett vax som håller brynen på plats. Jag har haft den i flera år och uttryckte både min förvåning och fasa när jag fick veta, på självaste Estée Lauders huvudkontor i New York, att Brow perfecting duo is no more.

Som tur är finns det ett litet ljus i tunneln, i alla fall utomlands. Bobbi Brown har precis lanserat en kampanj på sin Facebook-sida, Bobbi brings back, där du kan gå in och rösta på vilken Bobbi Brown-produkt som du skulle vilja se återlanseras i sortimentet. Också Estée Lauder Companies (som bland annat äger Estée Lauder, Clinique och Origins) har en telefontjänst (Gone but not forgotten program) dit du kan ringa och efterlysa sin favoritprodukt. Har produkten i fråga utgått ur sortimentet de senaste 36 månaderna letar tjänsten helt sonika upp exemplar som ligger och gömmer sig i deras enorma lager. Tyvärr hörde inte Brow perfecting duo hit, den finns inte i ett endaste litet exemplar någonstans.

Smarta lösningar för amerikanska skönhetsnördar med andra ord, men mindre kul för oss i Sverige. Vi får hoppas att liknande tjänster hittar hit också. Vilken skönhetsfavorit har du fått se gå i graven?

 1. Hey there just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same results. breast actives http://breastactivesdigest.com/

 2. Lena skriver:

  Avokadolotion från BodyShop. Det var länge sedan den försvann men jag saknar den fortfarande. Perfekt, lätt konsistens och den återfuktade bra. Och doften! Man behövde ingen parfym.

  1. Åh, den har jag tyvärr inget minne av, men det finns många härliga produkter från The Body Shop som försvunnit genom åren. Bland annat en parfym som hette någonting med Ocean om jag inte minns fel. Bar den halva högstadiet.

 3. Karin skriver:

  Hej Therese, tyvärr slutade Dermalogica med sin fantastiska vätskeliknande concealer/acnedödare på pipettflaska som jag ej minns namnet på. Istället ersattes den med en konstigt vaxartad hudfârgad på tub.
  Suck, r i p.

  1. Hej Karin,

   ja, den minns jag absolut. Är inte heller så superförtjust i tuben, det är en lite konstig färg som rimmar illa med min hudton. Men har du provat Dermalogicas Overnigt clearing gel? Visserligen lite annorlunda produkt än concealern, eftersom den är ofärgad och ska användas nattetid, men oj vad den biter på plitorna bra. Kostar tyvärr en slant (cirka 500 ) men jag köper alltid en ny när den gamla tar slut.

Comments are closed.

LOADING..