Reafynd!

IMG_3435

Hej, Nu till en liten reflektion. Jag har under den senaste tiden verkligen blivit bättre på att göra färre spontanköp och OM det händer så lämnar jag tillbaka dem nästan omgående. Jag har rensat ut min garderob och säljer en hel del på Sellpy, märkesväskor (som Chanel och Hermès)Still In Fashion och inom kort uppdateras även min butik på Used By.

IMG_3446

Men när jag surfade runt och hittade det HÄR settet på rea, så slog jag till. Kavajen kostar 149 kr och kjolen 249 kr men när jag köpte den var det medlemsrabatt så den kostade  ca 179 kr.

IMG_3441

Matchade med gamla boots från Zara, gammal YSL och gammal cashmeretröja 🙂 Samt plockade upp korallfärgen i rutan i läppstiftet från Isadora.

IMG_3437
IMG_3434
IMG_3431

KRAM på er!

Inlägget innehåller köplänkar.

 1. Annika skriver:

  Jättesnyggt!
  Inser att jag nu ångrar att mina bruna stövlar fick gå hädan för nåt år sen. De hade passat utmärkt till höstens mode. Typiskt mig.

 2. Så snyggt👍Kamel och ljusblått 👍
  Åker till din stad på torsdag. Taverna Brillo eller Farang eller någon annanstans? Om du har tid att svara😘
  Kram från ett soligt Lund

  1. Hej,
   Va kul! Taverna Brillo är kul för att det är mycket folk och god mat. Farang är supergott men ligger lite off, asiatisk mat som är super. Lunch på Taverna Brillo och middag på Farang. Vi testade brunchen igår på Urban Deli som var super!
   Italienskt: Un Poco, Papa, Ciccios på Nybrogatan.
   Kram Sus

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..