Pasta pasta

Testade en ny rätt, inga revolutionerande ingredienser utan några få bra råvaror helt enkelt.

Ta rikligt med olja i en panna, släng ner ett par vitlöksklyftor, litet chili och några basilika stjälkar. När vitlöken blivit mjuk mosa ner den lite i oljan så det får gotta till sig. Dela fina små körsbärstomater och släng ner, ta lite salt, vitpeppar, några droppar tabasco, lite socker och låt det puttra ihop.

Smaka av. Lyft ur vitlökshalvorna och lägg på basilika. Rör INTE om. När pastan är al dente, häll av vattnet och häll pastan över tomaterna och rör försiktigt om. Lägg på burrata, ringla lite olivolja över och dra ett varv med svartpepparn. Servera direkt!

  1. Johanna skriver:

    Hej Susanne

    Lagde den här pastan i söndagskväll. Galet god! Vi steken även lite kycklingbröstfilé till. Tack för tipset.

  2. Mmmm smarrigt enkelt o GOTT !!!
    Du har alltid så inspirerande text o bra bilder ! Detta ska jag bjuda grannarna på till lördagslunchen . Tack Susanne för inspo !! Söger’t igen DU ÄR BÄST !!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..