Hiss eller diss?

Två läger i vår familj, vi som är FÖR diadem (jag & Amanda) och de som är EMOT, Mathilda. Vilket egentligen är märkligt för när Tilda var liten bar hon roliga diadem varje dag. År ut och år in, året om. Djävulshorn, kaninöron, glitterdiadem, kattöron – you name it. När jag reste letade jag alltid efter diadem till henne som var roliga, unika och som inte alla hade. Kanske fick hon för mycket av det goda och därför inte är så förtjust i det nu…..ha ha!

Många frågor på diademet och ni hittar det på Zara

.

  1. Kan vara himla fint med diadem, men jag tycker att det är svårt att hitta sådana som passar mig/mitt huvud. Testat ett flertal de senaste två veckorna men inget har ropat ”pick me” än. Men jag ger inte upp 🙂

    1. Håller faktiskt med, lite klurigt är det att hitta RÄTT diadem. Alla passar inte heller mig. kram

  2. Annika skriver:

    Jag älskar diadem! Tycker att det gör mycket för håret/frisyren och outfiten.

    1. Annika, Visst är det så, en extra liten krydda!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..