Monokromt och TACK

Facetune 30 08 2019 13 49 26.jpg

Först TACK för all pepp och fina kommentarer på mitt senaste inlägg. Ni är bara bäst. Ingen protest. Verkligen SÅ tacksam för er alla och ert engagemang! Ovärderligt i en bransch som det här.

Jag ska inte sluta blogga men ibland  känner man att man inte får någon direkt uppskattning/feedback/respons från sin arbetsgivare, och, ja och då känns det lite motigare helt enkelt. Attt då bli bortplockad från första sidan känns lite surt. Ja, ni fattar. Men men.

Just avslutat middagen och idag testade jag att göra egna tortillabröd, mer om det inom kort. Blandade recensioner från familjen…haha! Can’t please them all helt enkelt.

I Köpenhamn bar jag sista dagen helvitt med Bottega Veneta sneakers, Zara jeans, Cubus linneskjorta och en lite oversized kavaj från And other Stories i linne. En dålig hairday räddades  med ett diadem från PicPicas. 

Att köra en monokrom look, oavsett färg är ett enkelt styling knep för att ändå se modern och chic ut.

Inlägget innehåller köplänkar.

 1. Supersnyggt!
  Alltid så trist med obefintlig respons, uppskattning eller feedback från arbetsgivare.. Men vi är många följare som har vett att uppskatta både dig och din blogg ❤️

 2. Annika skriver:

  Ja, varför har DV gjort så? De är inte enda sajten som plockat bort bloggarna från första sidan (kanske är det samma företag?) och det är trist för oss läsare.

 3. Vi trogna läsare hänger på ändå. Oavsett plats och format.

  Kram
  Karin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..