Förra söndagens look

Img 6019.jpg
Img 6026.jpg
Img 6010.jpg

Hej, Long time! Ledsen för seg uppkoppling men ända sedan DV valt att plocka bort oss på första sidan har det inte känts så kul att blogga tyvärr. Vet att ni är många lojala och tappra läsare men eftersom det är svårare att hitta oss så har jag tappat en del trafik och så också engagemanget och färre kommentarer. MEN jag har ganska många inlägg som utkast så nu kör jag på 🙂

Förra söndagen matchade jag rosa och ormmönster, en fin kombo som jag burit tidigare.

Skorna är Rizzo, kjolen är ASOS, t-shirten är And other Stories, kavajen är Zara och väskan är Valentino.

Snart är jag klar med min utrensning, pju! Tagit sån jäkla tid. Men tror jag är klar med allt den här veckan, bortsett från ”sommargarderoben” som jag tar i vår. Dvs alla shorts, tunikor, sommarplagg.

6-7 påsar till Sellpy, 6-7 säckar plus skor/accessoarer/väskor till Used By och 5 skänka påsar. Perverst mycket måste jag säga och ändå är det mycket kvar. Galenskap.

Kram på er och TACK för att ni tittar in!

 

 

 1. Maria skriver:

  Snälla DV lägg bloggarna på förstasidan igen…Det var en perfekt paus att bläddra mellan bloggarna o DV:s artiklar. Nu läser man varken bloggarna eller era artiklar…

 2. Joh skriver:

  Jag är nästan 35 och läser din blogg regelbundet och har gjort så ett par år. Idag, när jag nu nästan gått över helt till instagram, är din blogg den enda jag läser. Hade du funnits på egen webbplats hade jag läst den! så funderar du på det, bli egen. Jag går bara in på DV´s sida tack vare dig!
  Keep up the stylish work 🙂

 3. Anette skriver:

  Om jag fick välja en av alla bloggar så skulle jag helt klart välja din! Du inspirerar, både med mode och mat och man får chansen att drömma sig bort till resmål man inte själv har varit på. Jag älskar dina inlägg både här och på insta om erat sommarhus, älskar Stockholms skärgård och ska jag någonsin köpa ett hus i Sverige (bor i Tyskland) så ska det ligga i skärgården (hojta till om något fint är till salu :o))).
  Keep up the good work! Många varma kramar!!

 4. Gunilla skriver:

  Läser VARJE dag och du ger så mycket inspiration och glädje. Du är helt outstanding. Delar med dig av storstadslivet och ute från världen. Du gav mig Miami. Tack för det. Du har fått mig att bli mycket mer medveten om vad jag har på mig.
  En perfekt blandning av högt och lågt. Du tänker alltid på dina nära och kära. Tonen som är ödmjuk.
  TACK för att vi får följa dig💕💕💕💕💕, kram Gunilla

 5. Mirna skriver:

  Älskar bloggen och läser varje dag! Går aldrig inte via DV, du finns sparad under favoriter! Stor kram och tack för allt jobb du lägger ner 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..