Alltid matcha

Img 5354 1.jpg
Img 5356 1.jpg

Ser man rosa blommor när man bär en knallrosa väska, ja då ställer man sig vid dem och fotar. Det är sen gammalt. Haha….

 

 

  1. Mia skriver:

    Hej!
    Jag är fru beige/vit/svart…. 😂 gift med mr färgstark🙃 Har liksom aldrig riktigt fått ihop det riktigt med färger och mönster. Jag har följt dig en längre tid nu och gissa vad som händer, jo jag börjar bli både färgglad och mönstrad. Har köpt mig en knallröd kostym, färgglada sommarklänningar från både bl. a Ilse Jacobsen, en röd jumpsuit och får sååå mycket beröm. Jag känner mig glad och fin, även om jag sticker ut. Vågar mycket mer mönstermix nu. Så tack från djupet av mitt hjärta💕Hälsningar från Mia
    Ps. Alla tänkte på mig som den beige kunden i Macken från Galenskaparna innan😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..