Köpenhamn by night

90669b39 22fa 4fd8 862b aa85be9a6580.jpg

Köpenhamn by night. I torsdags var jag i Köpenhamn (mer om det) och på kvällen såg jag ut så här:

Zara skor (nya och jätte obekväma tyvärr) , Cubus jeans, H&M blus, Max Jenny rock och Hermés väska.

Img 5383.jpg

I fredags var vi hemma och hade en lugn kväll och i lördags fyllde vår älskade Amanda 17 år. Det firades med paket, sång, lååång frukost (med nybakat bröd, äggröra, avokado, bär, finare skinkor och salami, smoothie och till mig en balja kaffe.) På lunchen ville hon gå till Taverna Brillo och självklart gjorde vi det då vi alla diggar det. Löjromspizza, kalvköttbullar, calamares beställdes in. Nästan alltid samma rätter. Efter lunchen blev Amanda kidnappad av sina vänner och vi andra åkte ut till landet, svängde förbi och köpte med oss varmröktlax, potatis och sås i Östermalmshallen till middag. Mys på  ryggan och en tidig middag – perfekt avslut på en intensiv vecka.

Idag började vi dagen med att ta båten till Waxholm för frukost sedan åkte vi hem och svidade om för att vara konfa lunch hos bästisarna i Djursholm.

KRAM

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..