Face your fear!

En av mina största rädslor (förutom att något ska hända familjen) är MÖSS och att rida. Ville ändå försöka mig på att hänga med på en tur när vi var på Island. Hör ju ändå till när man är där.

Fick ett  sånt skrattanfall (typ panik skrattattack) precis innan jag skulle svänga mig upp på den…ni ser nästan tårarna eller hur?

Men lyckades ändå komma upp och sitta ett tag. Tom var betydligt modigare än jag och tyckte att ridning var bland det roligaste han gjort. Även Amanda och Johan visade sig ha fallenhet för detta. Me not so much.

Här ser ni min verkliga känsla. Ren och skär rädsla vilket hästen självklart kände av….och började leva sitt egna lilla liv utan att lyssna nämnvärt på mina uppmaningar och hästljud. Låt säga att jag inte följde med ut när de skulle rida fritt…haha!

 1. Lotta skriver:

  Hahaha vad jag skrattade åt ditt ansiktsuttryck och kroppsspråk på hästen!! Jag är också livrädd för hästar och möss, alla djur faktiskt om jag ska vara ärlig. Men möss – råttor – alltså…vidrigt! Vi hade en i stugan en gång (en liten skogsmus enligt min man) och jag flög upp i soffan och började tjuta som en siren. Vettskrämd!!! Tvingade dottern 11 år att ”hjälpa pappa fånga musen” medan jag kallsvettig stängt in mig i sovrummet. Hu, bara att tänka på det får håren på armarna att resa sig av obehag.
  Vi har flyttat till NYC igen. Just nu håller jag för fullt på att inreda vår nya lgh på 34th St. Livet är underbart! Kommenterar inte så ofta men läser fortfarande troget din fina blogg. Kram Lotta

 2. Lisa skriver:

  Det var ju modigt att sätta dig upp på hästryggen Är själv inte så rädd för hästar men har verkligen fobi för möss och har börjat fundera på någon behandling för dom finns ju överallt.i

 3. Marika skriver:

  Som hästägare drar jag lite på munnen när jag ser ditt ansiktsuttryck men själv är jag inte så komfortabel med hundar t.ex. att rida är däremot en fantastisk upplevelse, sport och motionsform. Härligt ändå att du utmanade din rädsla och satt upp tycker jag. Det är bra mental träning att utmana rädsla och ta till knep för det. Kram Marika

  1. Haha, ja eller hur?! Face your fear! Barnen skrattade så att de nästan gjorde på sig men vart ändå stolta över att jag gjorde det 🙂

 4. Annika skriver:

  Starkt att ta sig upp på en hästrygg tycker jag. Dottern rider numera och vi har en kompis till hjälp med att sadla och leda hästen. Det närmaste jag har kommit är att ge dem en morot. Livrädd är ordet.

  1. Annika, SÅ rädd 🙂 Men vad gör man inte? haha Kram S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..