Spontanmiddag med de bästa

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Bjöd över PH & Stina på en spontanare med sleep over i fredags. Löjromschips & Skagen på bryggan och sedan risotto med kyckling (i en magisk skysås), tomater i ugn, kantareller & grillad sparris. Till efterrätt blev det glass från GROM gelato. Försvinnande gott & trevligt!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu tillbaka till verkligheten igen. Barnen är lediga ett tag till och jag mjukstartar med möten, events och modevisning. I helgen konfirmeras vår älskade Max så då blir det party hemma som jag också ska ordna med i veckan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..