Tagen på bar gärning

Asså! Tom vaknade tidigare än oss och beslöt sig för att göra frukost själv. Han ropade till mig: Okej om jag gör en toast? Jag: Självklart!

Så glad att han tog initiativet att laga sin egna frukost. Tills jag såg att han gjort en LÖJROMS toast….haha! Han har ju ingen aning om hur dyrbara korn han satte i sig eller att löjrommen var tänkt på pizza som avslutning på sommarlovet. NU vet han det 😉

Lilla älsklingen.

  1. Gunilla skriver:

    Sötaste, han har lika god smak som sin mamma👍 men så duktigt av honom att fråga👍👍👍
    🌞hälsning från Lund

  2. Ingrid skriver:

    Det är ändå underbart/rörande 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..