På äventyr på Island

Vi är på Island för fira vår mamma som fyller 75 år & äventyret började på The Retreat Blue Lagoon. Rum med magisk utsikt & ett dopp i den kända Blue Lagoon – så kul! Första gången vi är här. Har ni varit här?

Ansiktsmask på hela familjen, varma källor & ett kargt men enastående månlandskap!

 1. Anna skriver:

  Fina bilder, du verkar resa en del, hur påverkas du av miljöintresset som verkat öka i världen, får du klimatångest med tanke på resor, shopping o.s.v. jag får klimatångest och tänker på att vi i i den rika delen av världen förstört så mycket för alla och att det är dem fattiga i världen som får betala priset, det är i den fattiga delen som översvämningar också andra miljökatastrofer kommer att kännas av mest, hur kan vi försvara vår livsstil för framtidens barn, jag menar nu inte bara mot dig personligen, är själv också en del av hela maskineriet, min undran är mer om du funderar i dessa banor?

 2. Woow vad coolt! Jag har aldrig varit på Island men blev inspirerad nu. Ser så fint ut! Kram //Tina

 3. Alicia skriver:

  Vad fint det ser ut luktar inte vatten ?

  1. Alicia, jooo på sina ställen luktade det lite…hihi!

 4. Lena skriver:

  Ser underbart ut! Har alltid undrat vad det är för botten i denna lagun? Är det gyttja? Sjunker man ner?

  1. Lena, det var en hård botten, man sjönk inte ner.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..