Spontanköp!

hmgoepprod

Tyvärr gör sig den här kaftanen inte sig så bra på bild, för den är en miljon gånger snyggare i verkligheten. Efter att vi tagit fästing sprutan i fältan så dök Amanda och jag in på H&M för att leta efter en klänning till Amanda. Vi hittade en jättefin gul till henne och jag sprang på den här godbiten. ASSÅ. Så fin IRL och dessutom ser den ut att kosta betydligt mer är 299 kr. Den är lite genomskinlig vilket är ok med en  schyst bikini på stranden och på kvällen kör man en nude tajt klänning under (finns på Twillfit, Lindex bl a). Tänker att den som sagt är lika fin till stranden med en stråväska, vit baddräkt och snäckhalsband och  stora brillor. MEN precis lika fin till sandaler, guldsmycken (trendigt halsband och coola snäckörhängen) och en söt clutch på kvällen.

Det gäller att hitta plagg som är mångsidiga dvs kan används på flera olika sätt och vid olika tillfällen!

hmgoepprod (1)

Ha en fin tisdag kära ni!

Inlägget innehåller köplänkar.

 1. ulrica skriver:

  Bästa Susanne! Har också den här ursnygga klänningen! Tack för tipset! Du är bäst!
  Har ett bra tips vid sömnsvårighet – en spray för kudden som doftar lavendel. Finns hos Loccitane. Hjälper lite att komma till ro.
  Kram Ulrica

 2. Kajsa skriver:

  Susanne, tack för din blogg! Jag har läst dig läänge, sen du började på Chic, och du är i särklass den bästa bloggen enligt mig. Kvinna 45+, i sina bästa lår, som din bloggkollega Charlotta Flinkenberg brukar säga….

  Perfekt blandning av lyx och budget, mat och lite inredning. Lagom privat/personlig, du andas kärlek till din familj. Du inspirerar mig mycket! Tack!

  1. Kajsa, jag börjar faktiskt gråta! haha, så slut efter ytterligare en natt utan sömn (har sömnsvårigheter sedan något år) och blev så berörd av din kommentar! TACK!!!!

   1. Kajsa skriver:

    Skickar en värmande cyberkram med massor av sol och energi!

 3. Titti, eller hur? SÅ fin och grattis till ditt köp!
  Kram

 4. Spontanköpte också denna, i lördags.
  Knep den sista de hade kvar, xs passade mig, vilken tur. Den är rymlig.
  Som du säger SÅ mycket snyggare live och framförallt på.
  Kram Titti

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..