Föööörlåt!

Förlåt för min bloggfrånvaro! Det händer inte ofta att jag inte bloggar på 2 dagar men nu blev det så. Har spenderat helgen i Madrid med mina bästisar & som vi njutit. Druckit, ätit (på TOK för mycket), promenerat över 1,5 mil per dag, skrattat (kiknat av skratt) diskuterat, skvallrat, shoppat & turistat runt. Livets helg mina vänner!

Vilken stad! Helt tagen måste jag säga. Strålande väder dessutom vilken inte gör saken sämre. Ska skriva mer hela resan, vårt upplägg, om Madrid & mina tips!

Nu krama maken som åker till Lund imorgon ❤️

  1. Klart att du ska njuta, du som ger oss så mycket inspiration👏
    Du är så värd denna lilla paus👍
    Sol här oxå men kallt, kram Gunilla

  2. Låter helt underbart ! 💃💏👠🌴🍷🥂🍧Även som bloggare måste man ju få ta ledigt ibland Och den som väntar på ngt gott . .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..