Matchy match!

Igår åkte jag tåg till Norrköping för ett styrelsemöte och jag missbedömde vädret något kan man lugnt säga. Vaknade av blåhimmel och fågelkvitter och skippade därför jackan, körde på sidenblus och kavaj, bara det att det var endast 6 grader varmt (eller säger man kanske kallt ute) så jag höll på att frysa ihjäl på perongen.

Efter mötet besökte vi en renoveringsplats som snart ska bli ett konstmuseum och klart att hjälmen ska matcha outfiten….hihi!

Framme i Stockholm blev jag överraskad av Redgert Comms som hämtade upp mig på Centralen i en rosa Cuvée Madame stripad Porsche och vi åkte vidare och hämtade upp Tom på Kungliga. Hon blev riktigt överraskad och glad 🙂

Inte bara matcha hjälmen utan note to self: ALLTID matcha bilen…hehe!

Att bli hämtad i en rosa Porsche från tennisen kunde man vänja sig vid sa Tom. Gullunge!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..