Glassig outfit

IMG_0773

Jag gillar att klä mig i vitt och gärna året om. Som en mjukglass helt enkelt. Matchade kostymen från Mango (liknande här från & Other Stories) med en sidenblus från Filippa K och sneakers från Rizzo. Gjorde ett försök att locka håret och adderade två klämmor för att piffa till det en aning 🙂

IMG_0785
IMG_0775
IMG_0770

Gillar ni att bära hel vitt?!

Inlägget innehåller köplänkar.

  1. B-M skriver:

    Hej du snygga kvinna! Kan du inte tipsa om snygga och välsittande bikinis för oss 40+ och storlek över 40 (dvs 40-42) 🙂 . Dvs inget med minimalt med tyg som bara passar typ stl 34. Gärna nåt från kedjorna eller som man hittar på nätet. Tack på förhand!!

    hälsar en trogen läsare

  2. Hej bästa Susanne! Gillar väldigt mycket att bära outfits i en färg, helt i blått, leopard och vitt! Så stilrent och snyggt, på vintern också! Bär en vit yllerock när alla andra bär svart. Tack än en gång för att du berikar oss med din härliga blogg. Kram Ulrica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..