Tagen på bar gärning!

Tagen på bar gärning! Haha, älskar handen som kom med i bilden 🙂 Förra lördagen strålande sol och drink med fina vänner på altanen. Vi bjöd över ett härligt gäng på rose, löjromspizza, charkisar och bubbel. Eftermiddagshäng när det ärr som härligast. En vecka senare nollgradigt och snöflingor som faller. Aprilväder med andra ord.

Idag sitter jag med en lämning, sedan i eftermiddag ska jag träna och på kvällen blir det en lugn hemmakväll med familjen. Har varit ute både tisdag och torsdag vilket inte hör till vanligheterna och även om det inte blev sena kvällar så känner man i kroppen att man börjar bli gammal….haha!

Imorgon har Tom fotboll på morgonen, sedan ska vi konfaträff med Max ett par timmar under dagen.

I påsk är vi hemma och drar ett par dagar till landet, vilket ska bli mysigt. Tycker vi, vet inte om tonåringarna tycker lika dant…hehe!

Hur ser era påskplaner ut?

 1. Åsa skriver:

  Hej Susanne!
  Du som konsumerar en del löjrom, vilken sort skulle du säga är den bästa i förhållande till pris? Kallax är ju ett säkert kort men det finns ju även amerikansk och någon fryst variant (kanske är den amerikanska…),

  Hälsningar Åsa

 2. Lotta skriver:

  Till mitt älskade Österlen,inga måsten eller familjesammankomster.Såå skönt o bara vara,titta på lite konst på favoritställena.
  Trevlig påsk till er alla!

 3. För oss blir det också landet fast på västkusten🌼 Avkoppling när det är som bäst, ha en skön påsk🐣

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..