Sådan mor, sådan son!

IMG_0536

Passade på att fylla på garderoben även till Tom häromveckan. Det är enklast att handla till honom då de stora barnen har SÅ många olika åsikter om vad de vill bära. Svårast är att handla till Max för han har väldigt specifik smak, det är bara vissa vintage plagg/modeller som funkar, måste vara rätt sneaker från rätt märke och rätt år, rätt passform på allt osv. Amanda och Mathilda kan jag fortfarande handla till men helst vill de shoppa själva….

Köpte shorts till Tomson, rosa och randiga – snygga både till t-shirts eller skjortor om han ska vara lite finklädd.

Sedan hittade jag ett par camojeans i blått och kom på att de blir ursnygg till en Ralph Lauren tröja jag hittade i Miami. Stilig han kommer vara eller hur?

IMG_0539
IMG_0537
IMG_0540

Så nu kan vi matcha…haha! Min mini-me och jag!

( Tom i balla brallan & jag i coola kjolen med vita skjortor till)

Inlägget innehåller köplänkar.

IMG_0121

  1. De randiga shortsen såå fina !!!👏👏👏

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..