Strösslad i snäckor

Facetune 02 04 2019 17 50 24.jpg

När längtan till en sandstrand blir för stor, jag då strösslar man sig med snäckor. Det är sen gammalt!

Snäckor och pärlor är dessutom stekhett i vår/sommar.

Mitt halsband är från någon obskyr butik online men Safira har ett liknade och här är ett par snygga snäckörhängen. Hur ball är inte den här snäckringen?! Mina örhängen köpte jag igår på MOS och på Gina Tricot.  Ett par mycket prisvärda och eleganta i guld och med snäcka hittar ni hos H&M för 99 kr. Ett kap. Ett lite längre halsband som man kan ha lager på lager, passar fint till alla linneskjortor i sommar. Ankelkedjor minns jag när man bar när man var yngre, nu är det inne igen. Här är en snygg i silver från Thomas Sabo.Ett mer lite bohemiskt/surfer look snäckarmband hittar ni här.

Inlägget innehåller köplänkar.

  1. Jag satsar också på de trendiga snäckorna i vår/sommar och på kombinationen vitt kontra guld. Kanonsnyggt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..