Lyxfrulle

_S0A9107

I fredags var jag inbjuden på en intim och lyxig frukost som Emma Unckel höll i på Hotel Diplomat för att fira Sensai’s ljuvliga läppstift som släpps nu.

_S0A9271

_S0A9101

Det bjöds på pannkakor, bakelser, yoghurt, avokadomackor och smoothies – en bättre fredag eller hur?

Värdinnan in action (klädd i House of Dagmar kavaj, som även Filippa, PR ansvarig på COS bar). Two is a trend inte sant?!

_S0A9504
_S0A9116
_S0A9548
_S0A9563
_S0A9358

Emma hade valt ut en de 15 färgerna till var och en och jag fick en classic red nr 2 🙂 Passade mig som handen som handsken!

_S0A9558
_S0A9186
_S0A9420
_S0A9144
_S0A9527
_S0A9094

Så många grymma och härliga kvinnor samlade denna ljuvliga fredag när även våren låg i luften! TACK EMMA och Sensai!

Foto: Rasmus Lindahl

 1. Annika, Jag ska inte sticka under stolen med att delar av detta arbetet nästan känns overkligt. Men den andra sidan, som jag vet att många av er vet om är hårt arbete, ständig uppkoppling, hård konkurrens och att hela tiden vara intressant och relevant. Aldrig en paus. Varje mynt har två sidor så att säga. Som många andra jobb. Dvs det här jobbet är så glassigt som det ibland ser ut 🙂

  Kram Sus

  1. Annika skriver:

   Yes babes, jag vet!
   Det ser bara så härligt ut att gotta sig i skönhet på arbetstid. Du vet att jag uppskattar dig och bloggen massor. Kram!

   1. Annika, Jag vet att du vet och jag uppskattar alla dina kommentarer och engagemnag! Kram

 2. Annika skriver:

  Vet att influencers inte vill höra det men nog fasen skulle det vara flott om ens jobb var att äta gott och prova produkter på löpande band! Som det är nu får man nöja sig med att köpa en i taget och tömma innan man köper nytt :-p

  1. Anneli skriver:

   Denna typ av arbetsuppgifter är nu inte exklusivt förbehållna för yrkesgruppen influencers utan även andra grupper som Account Managers (representationsluncher, middagar, resor och incentive gifts, events etc är en obligatorisk del i det yrket). Personal som arbetar på reseföretag där en del av arbetsuppgiften, om man arbetar på relevant avdelning, är att besöka nya länder och prova nya hotell som sedan turister kan besöka. Vidare för personal som jobbar inom Professional Services ingår retreats, middagar, konferenser, resor etc med kollegor och klienter i arbetsuppgifterna. Och sist men inte minst alla personer inom idrottsvärlden som använder och gör reklam för diverse tjänster och produkter. Så det finns mängder av arbeten där personal, som du uttrycker det, måste ”äta gott och prova produkter på löpande band”. Således är det inget nytt utan kutym och en del av jobbet i flertalet branscher. Istället för att vara missunnsamma kan vi bo på ett hotell som någon testat och kvalitetsäkrat, köpa gympaskor som Zlatan gör reklam för och använda oss av konsulttjänster som utförs sv personal som utöver lön premieras för sitt arbete genom förmåner. Eller så kan man själv söka ett jobb inom någon av ovannämnda branscher om man vill kunna ta del av s.k. ”gratis” mat, tjänster och produkter i sitt arbete. Vill samtidigt påminna om det slitna uttrycket ”there is no such thing as a free lunch” som är så sant.

   1. Annika skriver:

    Till Anneli:
    Nu har jag kommenterat bra länge här hos Susanne och jag tror att hon är medveten om vad jag menar och att jag vet att det ligger mer jobb bakom en blogg än att gratis-äta och gräva i skönhetsprodukter.

    Men vi får tacka för dagens uppsträckning ändå! <3

   1. Anneli, Både du och Annika är frekventa i kommentarfältet och jag uppskattar det SÅ! Känns som mina väninnor i cyber space och det är jag tacksam för. Kram och ha en fin onsdag! Sus

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..