Man kan alltid smyga in lite leo

IMG_8491 (kopia)

Började morgonen med en frukost hos Rizzo som öppnar sin flagship store på Nybrogata 9. Fräsch och härlig butik med massor av finfina vårnyheter. Skorna jag bär på bilden är från Rizzo, byxorna från H&M (Divivded för 249 kr – ett kap eller hur?!), cashmere tröja från Uniqlo, trench från Zara (köpt på rea), brillor Säkerstil för Nividas och väskan är Hermès.

IMG_8494 (kopia)
IMG_8498 (kopia)

Idag ska Johan och jag på middag på Noi på Nobis som firar 1 år och vi ska faktiskt unna oss en natt på Nobis. Staycation. På middagen har vi bjudit med våra bästisar Stina och PH så det kommer såklart bli kalas kul. Imorgon är det hotellfrulle sedan hem till barnen och deras olika aktiviteter och myskväll på kvällen med dem. På söndag inga planer så jag hoppas på en promenad och kaffe i solen.

Trevlig helg och kram på er!

  1. Monica skriver:

    Snygg outfit,äräälskar dina skor är dom nyinköpta? Jag är för gammal att ha dom jag köpte beige förra åtet . Dom får duga.
    Äntligen lite sol 😎o fint i Palm Beach. Vilken tur du hade . Vi har haft mulet och dåligt med sol.
    Ha en fin helg gulliga du .Älskar att titta på din blogg . Så inspirerande

  2. Du får då in allt på en helg ;hotellnatt middag vänner familjekväll o en luuugn söndag 👏💞

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..