Spontanmiddag!

Img 4450.jpg

Johan fick feeling och bjöd över vänner på middag i lördags, så kl 16.30 drog vi till matbutiken för att kl 19 väntade vi gäster. Fick bli en snabblagad meny när tiden var så knapp. Johan ville testa vårt raclettjärn så till förrätt som intogs i köket på stående fot blev det lite raclett sedan italienska köttbullar i tomatsås, sallad och bruchetta. Hann inte ta någon bild på dem tyvärr. Till efterrätt blev det chokladmousse med hackad Marianne i och på.

Img 4451.jpg

Img 4453.jpg
Img 4448.jpg

Och visst är spontanmiddagar kul för de här gästerna ville banne mig aldrig gå hem…haha!

Sedan var Amanda hemma med ett stort gäng och jag älskar att de vill vara här hemma och bara hänga, spela pingis, snacka, kolla tv och äta ur kylen som familjemedlemmar. En ynnest att ha en fin relation med sina tonårsbarn som inte är så små längre.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..