Stracciatella med blodapelsin, chili, kapris

Img 4434.jpg

Maken lagade maten i fredags då vi var trötta efter den långa flygturen från Miami. Han hade hittat lite nya recept i Allt om Mat och serverade Stracciatella med blodapelsin, chili, pinjenötter och kapris (kom på efter bilden var tagen).

Han hackade osten (burrata) och blandade med lite turkisk yoghurt. Brer ut det på en tallrik med salt och peppar. Toppade med blodapelsin, chili, persilja, pinjenötter och kapris. Ringla över olivolja och servera. Jag tog några droppar balsamvinäger på för det gillar jag. Vackert och gott!

  1. Här funderat på att testa detta recept ser smarrigt ut😋

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..