Fish taco

IMG_0200

Alltså jag har fått en låsning på fish taco och även här hemma går den rätten hem hos alla i familjen. På Bahamas beställde jag in det och det var SÅ gott men måste dock säga att våra hemgjorda är GODARE…hehe!

IMG_0259
IMG_0262

Vi köper fryst torskrygg som jag tinar upp. Skär fisken i lagom stora bitar, salt, vitpeppar och citronsaft på. Doppa i ägg och sedan i en mjöl- och ströbrödsblandning. Värm upp frityrolja och sedan lägg i ett gäng, vänd runt. Ta upp när de är gyllenbruna. Ner med resten osv tills alla är klara. Servera med lime, koriander, guacamole, majs, salsa, gurka och chilimayo. Servera i små bröd eller salladsblad.

  1. Lagar allt som du tipsar om och detta har blivit en klar fvvo även hos oss . Supergott!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..