Första dagen i Miami

Img 4249.jpg
Img 4238.jpg

Sitter & väntar på att planet ska gå, nu lämnar jag min älsklingsstad Miami & vet inte riktigt när vi är tillbaka. Första dagen här åkte vi till Sawgrass Mall för att fynda lite. Köpte två skjortor på GAP som expediten glömde lägga ner i påsen och det upptäckte vi först när vi kom hem då jag köpte kläder till barnen. Så jävla surt. Nu håller jag på att se om de inte kan hitta dem och skicka till min syster i Miami. Vi får se vad som händer. Fingers crossed!

Vi köpte lite presenter till alla hemma men dollarn är SÅ dyr mot kronan att det känns olustigt att spendera pengar.

Kram Sus

  1. Annika skriver:

    Men åååh, vad surt! De får ju fixa det där åt dig. Sånt där kan jag älta hur länge som helst tyvärr.

    1. Jag med. Ringt och pratat med dem och de skulle kolla på video från kassorna men ändå inte ett ljud. SÅ trist.

  2. Monica skriver:

    Jag var ute och shoppade i Palm Beach med i dag…. tyckte detsamma om dollarn.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..