Seezona x mig

Seezona (1 av 61)

En annan del av det jag gör, är att jag brukar vara värdinna för olika evenemang eller mindre tillställningar. Event där jag bjuder in vänner och kollegor och uppläggen kan variera men jag tex pratar om trender, hur jag tänker kring styling, väljer ut mina favoriter och pratar kring dem eller visar jag mina beauty tips om det är ett skönhetsmärke. Lite gott och blandat. Men märken eller kunden måste kännas självklara tillsammans med mitt egna, så att kombinationen blir av oss blir bra och trovärdig.

I onsdags höll jag in en exklusiv afternoon tea med Seezona, som är en marknadsplats för nya spännande up-coming designers som inte är så etablerade ännu. Anna som är grundare letar och hittar designers som hon introducerar via plattformen Seezona och hon har idagsläget ca 85 designers. Med sin fingertoppskänsla hittar hon otroliga designers som hon samlar och marknads för via sitt Seezona. I showroomet har de ett axplock av vad som finns online och det jag tycker är det roligaste är att man kan hitta unika plagg och accessoarer som inte alla bär. Och visst gillar man att sticka ut?!

Seezona (3 av 61)

Josefin (PR Chefen) och Anna (VD) presenterade sig och sitt koncept sedan valde jag ut mina favoriter och pratade om dem och hur jag hade stylat dem. Gult, lavendel och fjädrar – more is more och stekhett i vår!

Seezona (33 av 61)
Seezona (32 av 61)
Seezona (20 av 61)
Seezona (49 av 61)

Anna, är en superstylist och en av Sveriges bästa tycker jag och här hittade hon fina plagg till Bianca Ingrosso som hon bland annat stylar.

Gulliga Michaela tittade förbi och även Dasha med sötaste lilla Atlas.

Seezona (46 av 61)
Seezona (47 av 61)
Seezona (37 av 61)

Tack Johanna, Valerie, Alexia, Frida, Nina, Emma, Gertrud, Elin, Isabelle, Anna, Lotta, William, Johanna, Dasha, Michaela mfl för att ni kom och förgyllde min eftermiddag!

Seezona (52 av 61)

Min favoritkostym och Emma valde en prickig klänning med vackert fall. Vi älskar båda mönster och färg.

Seezona (18 av 61)

Som avslutning fick alla gästerna en liten goodiebag med sig hem!

Tack Seezona för ära att få vara er värdinna för dagen!

  1. Var är din fina kostym o blus ifrån

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..