I annonssamarbete med IDUN

Vilken boost! Nu vill jag ge detsamma till er!

IMG_2551
Det är så roligt att få dela med mig av det här samarbetet med er, mina fantastiska läsare! Att få arbeta med IDUN Minerals och deras grymma produkter och Apoteket i kombination med två av mina favoriter, är en match made in heaven.

Imorgon firas ju internationella kvinnodagen och inte bara därför, utan jag tycker att man ska ta alla tillfällen i akt att hylla betydande kvinnor/tjejer i sin närhet och att man även faktiskt tar sig tid att unna sig lite kvalitetstid med nära och kära. Sagt och gjort, jag, Valerie och Frida beslutade oss för att ta in på hotell en dag där vi pysslade om oss själva men även varandra. Pratade om livet, barnen, jobb, karriär, drömmar, resor, recept, mål OCH självklart delade vi med oss av våra bästa skönhetsknep till varandra. Ni vet enkla saker som underlättar i vardagen och livet.

IMG_2443

Det är en ynnest att få kallade de här kvinnorna mina vänner. Det har nämligen visat sig att vi har mycket gemensamt och att våra vägar korsat varandra genom åren. Lite rolig fakta är att Valerie och jag är båda från Skåne och har män som heter Johan, och Fridas man kommer från Skåne och han och jag har båda växt upp nära varandra i Blekinge på somrarna. Kul eller hur? Valerie och Frida är både sanna inspiratörer, kreatörer, perfektionister, dedikerade mammor, vassa affärskvinnor och kanske det bästa: underbara vänner. Lojala, nära till skratt, varma och roliga.

IMG_2500

Som sagt, jag har fått möjligheten att prova igenom nästan alla produkter, testat, utvärderat och dragit mina egna slutsater. Det fanns faktiskt otroligt många bra och prisvärda produkter att det var relativt svårt att bara välja ut fyra…haha! Men efter olika tester var det par som föll mig lite extra i smaken. Självklart vill jag gärna dela med mig av mina favoriter och även ge er ett supererbjudande som ni hittar i slutet av inlägget. Så häng med när jag guidar er till mina topp fyra IDUN Minerals produkter.

IMG_2196

Jag presenterar produkterna utan inbördes ordning utan mer i ett flöde hur och när jag använder dem. Om vi börjar med den första produkten, Deep Moisture Hair Mask, så är det en vårdande hårinpackning som både gör håret mjukt, följsamt men jag får även en känsla av ökad volym och livfullhet och vem vill inte känna det? Jag som har ganska skandinaviskt hår med tunna hårstrån känner faktiskt av att håret känns fylligare och att håret känns friskare. En underbar känsla eller hur?

Fukt, fukt, fukt – inte bara till håret utan kanske främst till ansiktet (men egentligen till hela kroppen) så min andra utvalda produkt är Moisturizing Face Mask. En kräm som kan appliceras som en mask på kvällen som man kan sova med eller kan man som jag gör, applicera den på morgonen, låt sitta ett tag och sedan torka bort. Eller ta en mindre mängd och smörj in som en dagskräm. Den verkligen återfuktar och man känner riktigt hur ansiktet suger åt sig all näring det kan få. Vi vet ju att återfuktning är nyckeln till en frisk och lysande hy. Och för mig som snart fyller 45 år är det en viktig ingrediens i min hudvårdsrutin.

IMG_2294

Lite kuriosa är att vi alla tre, helt oberoende av varandra valde, Foundation Norrsken som en av våra favoriter. Kanske för den så vackert trollar bort tröttheten från småbarns – & tonårsmammors ansikten och man direkt får ett jämt och fint glow?! Den är perfekt täckande, enkel att applicera och håller fint över hela dagen.Nyansen jag har heter: Svea. Riktig top notch produkt!

IMG_2829

Min sista produkt och kanske den som ligger mig varmast om hjärtat är läppstiftet. Finns få skönhetsprodukter som så snabbt kan förvandla en look som ett läppstift tycker jag. Måla läpparna och vips så blir du chic på ett kick! Färgen jag har på bilden heter Jordgubb. Bara en sån sak.

IMG_2756

Vi avslutade vår magiska dag med en smarrig lunch och kom därifrån, inte bara mätta utan energifyllda, peppade och med ett glow som kom både från produkterna och all härlig boost som vi gav varandra!

IMG_2977

Nu till erbjudandet som ni inte vill missa – just nu får du valfri ansiktsrengöring utan extra kostnad när du köper 2 IDUN-produkter på Apoteket – med koden SUSANNE20 får du dessutom 20%  rabatt på allt från IDUN nu under helgen 7-10 mars! Missa inte detta och perfekt att ge bort en produkt till någon du håller kär!

IMG_2871

Fotograf: Alma Vestlund

 1. Women POWR !!!!!!!!! 💄👊😍

 2. Fantastiska bilder Susanne!
  Face Mask är en favorit här också, perfekt mot torr vinterhud.
  Älskar den plus många andra av IDUN´s produkter.
  Deras concealer är magisk, trollar bort allt!

  Kramar Johanna

  1. Tack Johanna för fina ord och tack för att du kom igår! Ses snart på lunch tycker jag. KRAM Sus

 3. Fia skriver:

  Så fina bilder!! Hår masken och Norrsken är också mina favoriter 🙂 Älskar dem verkligen! 😀

 4. Lina skriver:

  Åh, älskar Idun! Det där är min favoritfoundation också 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..