Rosa & blått – är flott!

Img 3034.jpg

Hej på er! Så galet att igår var det vårväder och strålande sol och ida vräker snön ner. SÅ trist tycker jag. Outfiten är från häromdagen.

Helgen har rusat fram tycker jag. I fredags tränade jag först och sen var vi på middag hos Jalle & Linda som bor ett stenkast från oss. Mysigt och trevligt som alltid. I lördags var vi faktiskt ganska sega och gjorde inte många knop kan jag erkänna. Helt ok med sådana dagar ibland också kan jag tycka. På kvällen bar det av till Stina och PH för en lite större middag – god mat och roliga samtal. Max hängde på då han är vän med deras son Kalle. Vi gick dock först av alla för att komma hem till Tom och Tilda i tid. Idag började jag och Tom i soffan framför Nyhetsmorgon med frukost och kaffe. Älskar verkligen att börja dagen så. Just avslutat en smarrig lunch, blev hemmagjord ceasarsallad med the works.

Ha en fin söndag!

  1. Eva skriver:

    Din dressing till Cesarsalladen är så god. Man kan äta den med sked.

  2. Gjorde din vitvinssås igår till röding med Chablis i glaset! wow, såsen var gudomlig!

    Tack för att du delar med dig av livet!

    Eva

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..