Vackraste rosorna jag skådat!

IMG_9452
IMG_9533
Fick ett blombud av Interflora inför alla hjärtans dag med helt galet vackra rosor. Tyvärr ser man inte HUR stora och maffiga de är IRL – men bland det finaste jag skådat.

Äntligen fredag eller hur? Började veckan med feber och frossa som försvann efter två dagar (tack och lov) men förkylningen sitter som berget. Samma för Max. Jag har tappat smak och doftsinnet så jag känner ingenting. SÅ trist. Extra jobbigt när jag lagar mat då jag till 99% bara går efter smak….haha! Barnen får hjälpa mig i köket att smaktesta allt innan det serveras.

Igår skulle vi ätit röding som vi köpt hem men sedan visade det sig att Amanda hade dans till sent på kvällen, Max hade karate och sedan skulle de hem och fira sin tränare som fyllde år, så kvar var Tilda (som hade dans till 20.00), Tom, Johan och jag. Vi sparar rödingen inför ikväll och så blev det bolognese framför tv:n med MFF på. Tyvärr förlorade de men nästa vecka är returmatchen i London.

Idag ska jag på ett spännande möte med ett klädmärke för ett kommande samarbete och om allt går bra blir det  mer långsiktigt vilket vore toppen. Sedan lunch med Johan på stan (Han jobbar ju i Lund annars så han tycker att det är lite kul att äta på stan när han är hemma och se lite folk) och ikväll familjemiddag.

På lördag har Tom fotboll, jag ska plåta ett samarbete och sedan ska vi bort på kvällen till våra bästisar. Tom hakar på då det är med barn, vilket är så trevligt tycker jag. På söndag har Tilda dans, Tom ska på kalas och vi ska på 50 års mottagning. Våra vänner fyller 50 år och ska bjuda på lunch, ska bli kul. Men kan inte fatta att vi alla börjar bli SÅ gamla. Jag fyller ju 45 år i sommar….45 ?!?!?!. 

Ha en fin helg och ta hand om varandra!

 

 

 1. Bolognesen såg ju supergod ut! Har du ett recept? 😋😋😋

 2. Mia skriver:

  SÅ gamma!??
  Jag är 52 och känner mig inte äldre än 25…;)
  Förstår inte vad du menar…de där siffrorna betyder inget.
  Allt handlar om hur man känner sig. 🙂

  1. Mia, haha 🙂 Jag menar inte så men jag känner att halva livet passerat även om jag inte heller känner mig gammal utan ung och alert. Kram på dig!

   1. Mia skriver:

    Förstår vad du menar…var bara tvungen att kommentera😉
    Du ser ju så ungdomlig ut dessutom. Är det inte så att ”50 är det nya 40” osv.
    Ha en fin fredag!
    Älskar din blogg😍

 3. Annika skriver:

  Jättevackra rosor!!

  Jag är samma årgång som du och det känns fasen si så där. Inte siffran i sig men halva livet har passerat redan och jag är inte halvvägs klar med det.

  Sjuk dotter hemma men vi andra har klarat hittills.

  Glad fredag till alla!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..