Onsdagslyx

IMG_9432

I onsdags mötte jag upp Frida, Emma, Nina, Valerie, Michaela, William och Niklas för en lunch. En tradition vi har är att köra en lååånglunch under modeveckan. Den här gången blev det Riche och jag ropade in en fish n chips och ett glas Chablis. Mycket gott kan jag säga. Men framför allt var sällskapet TOP NOTCH.

Jag, Emma och Frida möttes några minuter innan och plåtade varandra. Det är ovärderligt att vi kan hjälpa varandra. Sedan har Frida och Emma bättre kamera än jag så de är schysta och sätter in mitt minneskort i deras kameror så får jag bilderna direkt på mitt kort och kan fixa med dem hemma. SÅ tacksam för det.

IMG_9438

IMG_9431
IMG_9434

Jag bar Flattered boots (bästa bästa), Zara byxor, Gucci bälte, Lindex brillor, Missoni kavaj, Davida halsduk, Valentino väska och Filippa K blus.

Ikväll ska vi ha familjemiddag med löjrom till förrätt och sedan fish taco. Imorgon blir det boeuf som Tom har önskat. En lugn familjehelg väntar – SÅ härligt!

Trevlig helg på er!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..