Middag & biotips

Img 1980.jpg

Gick med mina älskade döttrar till Taverna Brillo och åt söndagsmiddag (åt vongole – dem godaste jag ätit på länge)och efter gick vi och såg Second Act med J.Lo. Nu älskar jag ju J.Lo, haha, tycker att hon är världens vackraste. SÅ snygg och talangfull. Filmen får två tummar upp av oss då den var både rolig & sorglig på samma gång. En underhållande söndagsfilm helt enkelt.

 

  1. Annika skriver:

    Jag åt mitt livs godaste vongole på Brillo för massa år sen! Måste dit igen känner jag nu👌🏼

    1. Har ätit den hel hel del men i söndags var den godare än någonsin! SMARR!
      Trevlig helg! Kram Sus

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..