Gult & Brunt


IMG_0419
I söndags på julbordet bar jag en färgkombination som var gul, brun och lite mönstermixad. Skorna är från Jennie Ellen på rea nu dessutom, tröjan är H&M och likaså rocken.

IMG_0456 2
IMG_0454

Kan inte fatta hur snabbt tiden går nu. Den rusar fram. Nästa vecka är det redan lucia. LUCIA?! Inte klokt. Jag och Johan åker ju iväg på söndag för att fira våra 27 år ihop. 27 år. Helt galet egentligen. Underbart så klart och det bästa som hänt mig men ändå lite galet…haha! Att jag bara var 17 år och träffade min livs stora kärlek.

 

  1. Gunilla skriver:

    Din stora kärlek såg jag på lunchen idag. Lika snygg som du👍👌👏
    Fattade mod till mig och sa att han har en fantastik hustru som ger oss alla så mycket inspiration.
    Ni är ett powerpar. 27 år kommer inte av sig själv. Det får man arbeta för. Starkt av er💕💕💕 kram Gunilla

    1. Gunilla, Han kom precis hem och berättade. SÅ glad jag blev TACK för fina ord och för att du tog mod till dig! Underbart! Satt just och försökte leta upp dig på instagram för att tacka. Tankeöverföring att du skrev här. Just nu. STOR KRAM Sus

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..