H&M x Moschino

iMageWithFallbackAndMagikAndS3
Igår var det då dags för pre-shoppingen av H&M x Moschino samarbetet som lanseras imorgon, online och i utvalda butiker. Mötte upp Frida och hennes bästis Asmma i kön utanför. Tycker att det är så kul att få möjligheten att gå på de här VIP kvällarna för de är alltid så genomtänkta och fint ordnade. Generösa och trevliga. Igår var inget undantag utan PapStudio och AAkerlind hade gjort ett fenomenalt jobb på anrika Stockholm Auktionsverk. Kollektionsmässigt, så åkte jag mest dit för mina barns skull, då de hade spanat in någon t-shirt och hoodie som de gillade skarpt. Skulle faktiskt tro att den här kollektionen också vänder sig till en något yngre publik än medelålders 4 -barns mammor…haha!

iMageWithFallbackAndMagikAndS3 (1)

iMageWithFallbackAndMagikAndS3 (2)
Gulliga Margaux och Rami (mig ser man till höger i beige peacoat då jag haffar en tröja till Amanda…hihi).
iMageWithFallbackAndMagikAndS3 (3)
iMageWithFallbackAndMagikAndS3 (4)
iMageWithFallbackAndMagikAndS3 (5)

Tack snälla H&M, AAkerlind, Stockholms Auktionsverk för en lyckad tillställning!

Just spenderat lång tid hos veterinären med Sigge som varit slö och haft lite klåda här och var. Han blev SÅ stressad att han fällde som aldrig förr och även kissade en skvätt….åh Sigge! Nu ska vi vänta in svaret ifall han har öroninflammation och sedan hämta ut ett kortisonspray som vi ska spruta på hans ben där det verkar vara någon allergi eller liknande. Älskade Sigge.

 1. Lena skriver:

  Hoppas fina Sigge kryar på sig💙

 2. Nej inget för mig denna kampanj.
  Brukar ofta köpa något litet från dessa designersamarbeten men iår står jag nog över!
  Hoppas Sigge piggar på sig snart.
  Kram Titti

  1. Titta, samma här faktiskt! Kram och tack för omtanken med Sigge!

 3. Haha, försökte skicka in maken som passerade förbi igår kväll, men han menade att han varken stod på listan eller vågade mucka med några bitiga vakter i dörren. Misstänker att han inte hade den rätta ”fighting spririt” för att planka in, haha. Vilket jag ju inte heller hade vågat, även om jag hade tyckt att det varit jättekul att gå på något sådant.

  Hoppas att lille Sigge piggar på sig snart, den lille sötnosen.
  Kram
  Karin

  1. Men Karin, du skulle kunnat gå med mig 🙂 Hade en +1 som jag inte använde! Kram Sus

   1. Vad gulligt av dig, Hade dessvärre bara maken i Sthlm, själv satt jag hemma i Småland och drömde om glamour😃
    Kram
    Karin

    1. Tänkte väl att du inte bodde här 🙂 Next time!

 4. Annika skriver:

  Haha, ja det där är ett samarbete som går mig helt förbi. Jag är hopplöst otrendig och fel målgrupp för Moschino.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..