Mönstermania: Rutigt prickigt

IMG_5003
Hello ladies, Att mönstermixa är både roligt och snyggt tycker jag som ni alla vet vid det här laget….hehe! Här kommer en outfit jag bar på lovet när jag skulle in på ett möte.
IMG_5020
IMG_5021
Byxorna kommer från BikBok, blusen är från Oui, jackan är River Island och mobilskalet från The Case Factory och brillorna är Gucci. 
IMG_5016

Igår var jag värdinna på ett SÅ lyckat event för Idun Minerals Down Town Camper. Helt tagen över alla kollegors engagemang och glädje på plats (mer om det i ett separat inlägg). I natt kl 03.40 kom Mathilda hem från NY efter flera dygns förseningar med Norwegian. Aldrig varit borta från något av barnen så här länge som 10 dagar. Känner mig äntligen hel igen…haha!

Inlägget innehåller köplänkar.

  1. Micke skriver:

    Några minusgrader klarar vi av jag fryser Hellre lite än att ha strumpor *S*

  2. Micke skriver:

    Härligt att se att du ochså är utan strumpor i november + grader = utan strumpor

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..