Höstoutfit: Fair Isle

IMG_4946
Hej på er!

Nu har höstlovet kommit till ända och vi har haft sköna dagar hemma på Lidingö. Hunnit med att rensa ut HELA källaren (skänka, sälj, behåll & släng – hojtar till när mina 9 påsar från Sellpy är uppe – men HÄR är min Sellpy butik), varit ute och ätit med vänner på Sturehof, även hunnit med en middag på tu man hand på Un Poco, varit på Bounce med killarna, IKEA, haft playdates för Tom, lugna kvällar hemma, jobbat, tränat, varit på tjejmiddag och avslutade lovet med en brunch på The Strand och sedan ett besök på Nationalmuseum.

IMG_4956

I helgen var jag klädd i boots från Zara och gammal Zara kjol från förra hösten, matchade med trendig fair isle tröja från GANT, rock från samarbetet mellan J.W Anderson x Uniqlo och min YSL clutch som jag köpt på Mytherese för ett par år sedan.

IMG_4943
IMG_4961
IMG_4953
IMG_4947 (1)

Veckan som kommer vad innehåller den måntro?

Jo, ikväll ska jag vara värdinna för ett event med IDUN Minerals där vi firar deras nya hårserie som de lanserat och det gör vi med en lyxig SPA kväll på Down Town camper. I övrigt väntar en vinprovning (man spottar SÅKLART) sedan H&M x Moschino event, sedan är det pressfrukostar, samarbeten som ska levereras, lunch med Maria Nilsdotter, jobb, barnens aktiviteter och läxor, öppning av Jimmy Choo butik och annat smått och gott!

Ha en fin vecka, nu kööööör vi!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..