Mönstermix

Processed with VSCO with a5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Missonis ikoniska zigzag-mönster  och LV loggan gifter sig fint tycker jag. En outfit jag bar förra veckan men inte hunnit visa er.

Igår var vi på en HELT magisk middag på Sturehof med kära vänner, mer om den imorgon. Idag har vi syndat och ätit kebab (kebabsallad för att ändå vara liiiite nyttigare…haha), karvat en pumpa som kräks (bild kommer, favorit i repris från förra året), lagt ett samarbete live på Instagram (en SÅ bra adventskalender – in och kolla på min insta – ett KAP utan dess like. Missa inte, vi är helt extas!), hängt i soffan med Tom, skjutsat Max och Johan till Bromma då de flög ner till Lund för att Max ska se Fricky uppträda på Mejeriet. Inte gjort så många knop faktiskt. Amanda rensar ut sitt rum då hon ska flytta ner i källaren och vi började rensa i källaren igår men asså vi har så sinnessjukt mycket saker som ska sparas, skänkas, säljas och slängas att det nästan blir övermäktigt när man går ner för man vet liksom inte vart man ska börja. Ni vet känslan. Man står bara och stirrar och vänder upp igen för att slippa det….haha!

Fin söndag på er!

 1. Jennie skriver:

  Hej Susanne!
  Tycker att dina kanaler är härliga och inspirerande. Men jag undrar hur du tänker kring konsekvenserna av all shopping, köttbaserade middagar och alla flygresor ni gör. Säkert funderar du mer på detta än vad som syns i dina kanaler, men om inte: tänk vilken fantastisk plattform du byggt upp och kan använda till att påverka fler att göra val som gagnar inte minst dina fina barn. Hållbara val har aldrig varit mer moderna än nu och kommer inte gå ur tiden. 💚

 2. Ojojoj, rensa, mitt bästa hemmajobb. Jag ÄLSKAR att rensa och organisera skåp o lådor. Så mycket att jag nästan skulle kunna tänka mig att göra det åt andra. Tillfredsställelsen i att sälja, skänka, återvinna, ojojoj.
  Lite knäppt, haha alla har vi våra egenheter,
  Lycka till,
  Kram
  Karim

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..