Dags för förändring

IMG_4915 (1)
Barnen tycker att jag lagat samma rätter hela tiden och jag håller helt med dem. Jag har liksom kört fast när jag går i matbutikerna och kör på säkra kort dvs samma maträtter om och om igen. Därför fick barnen skriva ner 3-5 maträtter var som de ville att vi skulle laga. Rätter som vi aldrig lagat eller rätter som vi äter sällan. Fläskpannkaka var en favorit som vi aldrig lagar som de beställde, sedan gjorde jag Wallenbergare med mos nästa. Så nu har jag en kul annorlunda matlista att beta av.

IMG_4916 (1)

IMG_4917

Snart ska jag in till FAB day för att se Guldknappen och därefter joina dem på en drink och efter det ska jag och Johan bjuda vår bästis Jacob som fyllt 45 år, på middag på stan.

Ha en fin lördag!

 

 1. Elin skriver:

  Vi försöker laga en ny rätt varje vecka, har hittat så mycket gott på Elle mat och vin. De två bloggarna som varit med i Sveriges mästerkock har verkligen helt underbara recept!

 2. Linda skriver:

  Bra idé! Man hamnar lätt i gamla rätter… vi körde crepes och ugnsstekt falukorv och potatis och purjolökssoppa – Responsen var tummen upp.

 3. Annika skriver:

  Vi äter sååååå tråkigt just nu. Både vardag som helg. Vardagar är det för att hålla igen och på helgerna är ursäkten lättja. Fy bubblan så trist!
  Vi får helt enkelt skärpa oss.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..