En bättre torsdag

Åh vilken härlig morgon det var i torsdags! NK Damskor & Accessoarer har genomgått en ansiktslyftning, minst sagt. Den nya avdelningen utstrålar elegans, har hög modegrad, stort utbud och inredning to die for. Butiken håller hög internationell klass och målet är att bli nordeuropas bästa skoavdelning, så kul när man vågar satsa och gå all in. Jag tycker att konceptet är top notch!
Jag fick äran att bjuda in nära och kära till en lyxig frukost där jag presenterade mina favoriter ur det stora sortimentet och berättade hur jag bygger upp en fungerande skogarderob. Måste säga att det blev SÅ lyckat från början till slut.
Influencers in action….haha!
Här med några av mina favoriter Andrea, Valerie och Frida.
En av Sveriges mest välklädda och eleganta kvinnor, Tina Törnqvist. 
Två pinglor, Jessica och Nina.
Men en av mina käraste vänner Lotta.

Ledningen från Venue Retail Group som står bakom konceptet och jag.

TACK alla som kom, det betydde oerhört mycket och stort lycka till, till nya avdelningen!

Foto: Frida Möller/Studio Emma Svensson

  1. Ida skriver:

    Var är din kostym från? Så fin!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..