Så imponerad!

Är det kanske så att äpplet inte faller långt från trädet? I det här fallet vill jag ju hoppas på det...haha!

Brunch_susanne-histrup_decor_inredning_home

Amanda ville bjuda in sitt fina tjejgäng på brunch på nationaldagen för att fira att sommarlovet är nära. Det enda jag hjälpte henne med var dukningen, hon föreslog rosa och guld och att det skulle vara mycket blommor.

Brunch_susanne-histrup_decor_inredning_home
Brunch_susanne-histrup_decor_inredning_home

Vi blandade rosor och nejlikor i små vaser från Hemtex, servetterna är också därifrån tror jag, guldtallrikarna kommer från Indiska, servettringarna komemr från Zara Home och glasen har jag ärvt av min mormor.

Brunch_susanne-histrup_decor_inredning_home

Men all mat, precis allt fixade hon själv. SÅ imponerad över henne. Hon bjöd på amerikanska pannkakor med sirap, nutella, socker eller sylt, ägg med bacon, hemmajord smoothie, olika joser, kakor, yoghurt med granola, nybakat bröd, färska bär och frukt, nötter, lite godis och mozzarella med tomat och sedan skivad avokado till avocado toast.

Brunch_susanne-histrup_decor_inredning_home
Brunch_susanne-histrup_decor_inredning_home

Visst blir man stolt och glad och som en väninna till mig sa: äpplet faller inte så lång från trädet och jag vill ju hemskt gärna hoppas att hon (kanske) inspirerats av mina dukningar, matlagning, middagar eller alla hjärtans dag överraskningar…Haha! Jag blev i alla fall sjukt impad över hennes fantastiska tjejbrunch.

Brunch_susanne-histrup_decor_inredning_home

  1. Joanna skriver:

    Everything looks perfect! What a great dotter you have : )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..