Subtila detaljer

701107_rollover

Visst gillar jag more is more, storslagna och knasiga färg- och mönstermixar, vräkiga accessoarer och iögonfallande skor men jag gillar också det enkla, rena och monokroma. Det ena behöver inte utesluta det andra eller hur? Ena dagen kan jag ha en mönstrad Missonikostym matchat med en rolig sko för att nästa dag välja ett par ljusgråa jeans med en grå stickad tröja. Jag väljer mina outfits efter humör, hur vädret är och hur dagen är ser ut. Planerar inga outfit i förväg förutom till gala och större fester.

Anyway, idag gick jag förbi River Island och där såg jag de här fina byxorna. Stilrena men ändå med en liten twist. En lagom iögonfallande volang som gör byxan både trendig men ändå klassisk.

701107_alt2

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..