Min julklappsguide från Cubus

sponsorskylt-1_cubus

Bara 12 dagar kvar till julafton, är ni klara med era julklappar? Jag började faktiskt i god tid med att planera och inhandla alla presenter för att slippa den värsta julstressen. För att underlätta för er så har jag satt ihop en julklappsguide med mina favoriter från Cubus till alla olika familjemedlemmar. Hoppas att ni blir inspirerade och att det underlättar i julruschen så att ni har tid att njuta av annat!

7050220821308_f_7185658_m_orson_knit

Till maken blir det en klassiska kofta med sjalkrage i grått. Den passar lika fint till flanellbyxan som till jeansen och går att matcha med en vit skjorta,  jeansskjorta eller med en tunn polotröja under.

7050221090475_f_7189281_ch_sidney_dress-1

Till Mathilda, familjens 10-åring, satsade jag på en fin spetsklänning som hon kan ha både på julafton men även på nyårsfesten. En rödklänning är alltid rätt, året om och som designern Bill Blass sa: ”When in doubt, wear red”!

7050221223293_f_7190950_chb_x_mas_pullover_b-1

Till Max, vår 12 åring satsade jag på en cool tröja  (slut online men kan finnas kvar i butik) som passar hans stil perfekt. Extra roligt är att ”jultröjor” är trendigare än någonsin och är ett enkelt sätt att bli festens medelpunkt på!

7050221096620_f_7189333_l_maia_fn_merino_sweater

Till Amanda, tonårsdottern köpte jag en klassisk och tidlös tröja i merinoull. Hon brukar smyga in och låna mina tröjor så nu var det på tiden att hon får sin egen. Dessutom passar den faktiskt till det mesta tycker jag. Till jeans, läderleggings eller till kjol, så en perfekt present med andra ord, både till dottern, systern eller bästa kompisen.

7050221121186_f_7189659_chb_gable_blazer-1

Sist men inte minst eller jo, han är ju yngst, till Tom valde jag den här helt magiska kavajen i mjukismaterial.  Det ser ut som tweed men är i skönaste bomull och det finns en matchande byxa till vilket jag också slår till på.

dsc_1223

Jag gillar att klä upp mig och passar på att göra det vid alla tillfällen som ges och just under julen som är en festhögtid känns det extra kul att piffa till sig. Morgon som kväll. Till glöggfesten med släkt och vänner vill jag gärna vara uppklädd och glittra lite extra. Jag matchar en tidlös tröja i merinoull med trendiga metallic byxor för en fin kontrast och som pricken över i:et lägger jag en fuskpälskrage över axeln och tar på mig strassörhängen. Nu är jag redo för julens alla härligheter!

dsc_1184-1
dsc_1234
dsc_1279
dsc_1282
dsc_1289

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..