Mitt tredje skönhetstips för att må bra från insidan ut är…

sponsorskylt_No7
DSC_0979 (1)

Efter nästan två veckors användning av No7’s anti-age serie, Protect & Perfect Intense Advanced, så ser jag ut så här. Den här bilden är lite mörkare än de andra då den är tagen på eftermiddagen men annars är allt annat lika. Jag är så nöjd med resultatet och tycker själv att jag ser en förändring i huden på den här korta tiden. Suveränt! Prisvärda produkter som fungerar med andra ord så missa inte erbjudandet med 20% rabatt fram till den 20 mars och No 7 finns att köpa på Apotek Hjärtat.

Mitt tredje skönhetstips för att må bra från insidan ut är att skratta. Visst ger det kanske skrattrynkor men det finns väl inget härligare än glada människor? Att få skratta med nära och kära är oslagbart och det om något får mig att stråla från insidan ut!

Vilka fler tips och råd har ni för att må bra? Fortsätt gärna att dela med er av era kloka råd på @no7sweden med hastagen #protect&perfect 

skratt
lindex_skratt_frida_nina_susanne

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..