I badrumshyllan

DSC_0218

Jag drömmer mig bort (från regn och rusk) och önskade att jag var på en vit strand med svajjande palmer, turkost vatten och fötterna i sanden. Nu är det resmålet långt bort i drömmarnas land så under tiden nöjer jag mig att tvätta håret med Marc Anthony’s Coconut Oil shampoo och balmsam och de doftar sinnesjukt gott. Om man gillar cocos förstås.

 

 

 

DSC_0220

Just nu använder hela familjen de här lotion sprayerna från Vaseline som är grymma. Jag var lite skeptisk till dem från början mest för att Vaseline inte var, för mig ett så ”sexigt” varumärke men så fel jag hade. Bästa lotion jag använt på år och dar’.

 

 

DSC_0221

Jag har blivit bättre att använda produkter för håret. Jag är inte jäääätte bra på det men blir verkligen bättre och visst märker man skillnad när man har fungerade produkter i sitt hår. Jag gillar Exit Hair Mousse, sedan ska jag testa Original Mineral ”gold smoothing balm” som en av mina vänner rekommenderat varmt och krämen ser verkligen läcker ut, guldskimrande och fin.

 

 

 

DSC_0222
DSC_0225

Och slutligen, den här Thickening spritz som vunnit pris på Beauty Awards, är verkligen så bra.

 

 

DSC_0227
DSC_0228

 1. Tack for tipsen Sus,behover nu en kur for bade har och hy,efter att ha kommit hem fran just den vita stranden med svajande palmer och kristallklart hav….Now,back to reality!
  Detox,gymma,och slutspurt for barnen i skolan..
  Kramar,
  Alex

  1. Alex, åhhhh! Låter helt magiskt 🙂 Vi åker faktiskt till Dubai i november och är där några dagar innan vi åker till Thailand! Alls tips är välkomna

   1. Ohh sa kul! Om du inte redan bokat,sa sag till om du vill ha namnet pa det absolut basta! Lisa kan bekrafta det ,hon kanner val till ”mitt” hotell.
    Om du vill kan jag maila en del tips till dig?November ar dessutom en av de basta manaderna att aka till Dubai.
    Vart i Thailand ska du,?Ar nyfiken pa oarna,var ju i Bankok nu i 3 dagar,ingen hojdare direkt…
    Kramar,
    Alex

    1. Alex, Vi ska bo på Atlantis och stannar typ 3,5 dagar sen vidare. Vi kommer via Hideaways ha ett hus på stranden iPhuket. Tar gärna emot tips!! Kram Sus

     1. Ok,Atlantis ar toppen nar man har barn,och det formodar jag att du kommer ha med dig ;))Da ar det nog faktiskt det basta,da vattenparken ar nagot helt fantastiskt! Man kan boka att simma med delfinerna ,det alskade mina barn.Hotellet har ju strand,aven om det inte ar nagot speciellt,da hotellet ligger pa palmen,och da ar stranden ganska liten och artificiell.
      Hotellet ar som sagt barn vanligt och rummen ar stora.Det finns manga resturanger att valja mellan,och jag rader dig verkligen att ga till NOBU!
      Nasta gang om du kommer utan barn,men aven med da det finns vattenpark och barnpark,ar ”mitt” hotell som ar Al Qasr Madinat Jumeirah
      av kjedjan Jumeirah som ar agt av His Highness av Dubai sjalv.Kjedjan ager Burj Al Arab som ligger pa samma strand.Vi trivs som fiskar och ar Gold members..
      Ni kan komma till Madinat souk och flanera runt och sen ga ner till vattnet dar det ligger manga bra resturanger,minn favorit ligger pa stranden och heter Shimmers,inte for maten som ar god men normal,men for location,som nog ar den basta i Dubai,romantiskt ,man kan aven bara ta en drink eller glass eller en sisha.precis vid sanden,framfor Burj Al Arab. Andra favoriter ar Tortuga -mexican,Meat & co- Trader vics. alla ligger alltsa vid Madinat souk,man kan ta en bat dessutom som aker runt hela Resorten,gor det sa fattar du varfor jag aker dit sa mycket jag kan !;))
      Vidare att maste ar Burj Khaliffa ( varldens hogsta byggnad) man kan boka biljette och aka upp,annars ar ett maste The Dancing Fountains som ligger presic under Khaliffa,emotionellt att se,fantastiskt.Dar ligger ju ochsa Dubai Mall,som ar nagot otroligt stort,foor stort for min smak,men kul att ga in lite och tex kolla pa akvarievaggen.
      Jag foredrar Mall of The Emirates som dessutom ligger narmare Atlantis.
      Jag skulle ochsa boka in en Safari tour i oknen med Arabian Adventures,
      basta organiseringen med jeep i oknen med solnedgang,middag i en arabisk ”by” medmagdans ,hennè tattoos,kameler osv.
      Jag tycker det ar jatteroligt att aka over creeken over till The Spice and Gold souk.Kop kryddor och ga och fonster shoppa (helst inte bara!) i det otroliga Gold souken. Det har var lite tips,men hor av dig om du vill veta mer Sus!
      Kramar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..