Grattis bloggen 2 år!

581d0c227fa4f74100e901cbe0a6e205
Happy Birthday bloggen som ”fyller” 2 år idag! Inte klokt vad tiden går när man har kul och jag kan faktiskt inte förstå att det redan gått två år. Två år. STORT TACK från botten av mitt hjärta till alla er läsare som troget läser bloggen, trycker på gilla, tar er tid att kommentera – utan ER hade jag inte bloggat. Jag är också tacksam över allt spännande och roligt jag får uppleva med och genom bloggen och jag är otroligt glad över alla kreativa och fantastiska människor jag träffar nästan dagligen. TACK till CHIC och Charlotta som ger mig möjligheten att få vara en del av ett fantastiskt modemagasin! Ha en fin fin dag!

Happy Birthday! Today my blog turns 2 years. TWO YEARS! It crazy how time flies – I want to thank each and everyone who reads the blog, that takes the time to write comments and that presses the like button. Without you I wouldn’t blog. THANK you to CHIC and Charlotta for giving me the opportunity to be a part of a fantastic fashion magazine!

Pic from Pinterest.
 

 

 1. Grattis!! Till fantasifull och inspirerande blogg då jag läser den varje dag. Stor kram till dej

  1. Tack snälla Margareta! Underbart att höra! Stor kram Sus

 2. bettan skriver:

  Grattis BÄSTA två-åring! Alltid lika inspirerande och roligt att hälsa på här 🙂

 3. Jenny skriver:

  Fina Susanne, stort GRATTIS till dig och tack för att du orkar sprida färg, värme och lyx till våra svenska Svart/Grå/vita vardagar. Din inspirerande stil är fantastisk (även om våra plånböcker gråter hahaha)! Hoppas på många fler år! Kram

 4. Laila skriver:

  Grattis, hoppas du håller på i minst 2 år till! Måste vara så roligt att gå på pressvisningar, events m m, så bara keep it going! Kram Laila

  1. Laila, TACK! Jo visst det är roligt men även stressigt att hinna med allt med jobb, fyra barn, hund, blogg, pressvisningar, event osv….Kram Sus

 5. Joanna skriver:

  Congratulations, Susanne! Thank you for this wonderful blog : )

  1. Thank you Joanna!!! Have a lovely day, hugs Susanne

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..