Lyxfrulle

_S0A9107

I fredags var jag inbjuden på en intim och lyxig frukost som Emma Unckel höll i på Hotel Diplomat för att fira Sensai’s ljuvliga läppstift som släpps nu.

_S0A9271

_S0A9101

Det bjöds på pannkakor, bakelser, yoghurt, avokadomackor och smoothies – en bättre fredag eller hur?

Värdinnan in action (klädd i House of Dagmar kavaj, som även Filippa, PR ansvarig på COS bar). Two is a trend inte sant?!

_S0A9504
_S0A9116
_S0A9548
_S0A9563
_S0A9358

Emma hade valt ut en de 15 färgerna till var och en och jag fick en classic red nr 2 🙂 Passade mig som handen som handsken!

_S0A9558
_S0A9186
_S0A9420
_S0A9144
_S0A9527
_S0A9094

Så många grymma och härliga kvinnor samlade denna ljuvliga fredag när även våren låg i luften! TACK EMMA och Sensai!

Foto: Rasmus Lindahl

 1. Vet att influencers inte vill höra det men nog fasen skulle det vara flott om ens jobb var att äta gott och prova produkter på löpande band! Som det är nu får man nöja sig med att köpa en i taget och tömma innan man köper nytt :-p

  1. Denna typ av arbetsuppgifter är nu inte exklusivt förbehållna för yrkesgruppen influencers utan även andra grupper som Account Managers (representationsluncher, middagar, resor och incentive gifts, events etc är en obligatorisk del i det yrket). Personal som arbetar på reseföretag där en del av arbetsuppgiften, om man arbetar på relevant avdelning, är att besöka nya länder och prova nya hotell som sedan turister kan besöka. Vidare för personal som jobbar inom Professional Services ingår retreats, middagar, konferenser, resor etc med kollegor och klienter i arbetsuppgifterna. Och sist men inte minst alla personer inom idrottsvärlden som använder och gör reklam för diverse tjänster och produkter. Så det finns mängder av arbeten där personal, som du uttrycker det, måste ”äta gott och prova produkter på löpande band”. Således är det inget nytt utan kutym och en del av jobbet i flertalet branscher. Istället för att vara missunnsamma kan vi bo på ett hotell som någon testat och kvalitetsäkrat, köpa gympaskor som Zlatan gör reklam för och använda oss av konsulttjänster som utförs sv personal som utöver lön premieras för sitt arbete genom förmåner. Eller så kan man själv söka ett jobb inom någon av ovannämnda branscher om man vill kunna ta del av s.k. ”gratis” mat, tjänster och produkter i sitt arbete. Vill samtidigt påminna om det slitna uttrycket ”there is no such thing as a free lunch” som är så sant.

   1. Till Anneli:
    Nu har jag kommenterat bra länge här hos Susanne och jag tror att hon är medveten om vad jag menar och att jag vet att det ligger mer jobb bakom en blogg än att gratis-äta och gräva i skönhetsprodukter.

    Men vi får tacka för dagens uppsträckning ändå! <3

 2. Annika, Jag ska inte sticka under stolen med att delar av detta arbetet nästan känns overkligt. Men den andra sidan, som jag vet att många av er vet om är hårt arbete, ständig uppkoppling, hård konkurrens och att hela tiden vara intressant och relevant. Aldrig en paus. Varje mynt har två sidor så att säga. Som många andra jobb. Dvs det här jobbet är så glassigt som det ibland ser ut 🙂

  Kram Sus

  1. Yes babes, jag vet!
   Det ser bara så härligt ut att gotta sig i skönhet på arbetstid. Du vet att jag uppskattar dig och bloggen massor. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

I annonssamarbete med RENLIVE

Häng med på årets resa!

IMG_0129

Nu ska ni få följa med mig på en spännande resa då jag under 2019 kommer att samarbete med Renlive  & House of Beauty. Tillsammans kommer vi via olika behandlingar förebygga min huds åldrande och allt sker helt utan kirurgiska ingrepp. Hur häftigt?! Ni kommer att få se före och efter bilder, hänga med live under vissa behandlingar, få matnyttiga tips av experten Maria Johansson och förhoppningsvis inspireras att testa på behandlingarna själva.

Låt oss ta det från början. Jag träffade grymma Maria, som är ägare till salongen House of Beauty och kände att vi klickade direkt. Jag som är ganska slarvig med mina hudvårdsrutiner och sällan unnar mig olika behandlingar, även om jag blivit bättre, kände instinktiv ett förtroende för Maria. Vi beslutade att vi skulle påbörja den här resan tillsammans och självklart vill jag bjuda med just ER på den här intressanta färden!

Maria började med att göra en hudanalys för att kunna planera hur mitt upplägg skulle se ut framöver. Vi gjorde en långsiktig plan för hela året och vi undviker alla quick fixes utan fokuserar helt på behandlingar som ger resultat över tid. Utan nålar. Tålamod mina vänner, tålamod. Marias specialitet är just att förebygga hudens åldrande med avancerade maskiner och detta passar mig perfekt då jag fyller 45 år i sommar och behöver kicka igång min kollagen och elastinproduktion (som sjunker med åren och det är då man ser ålderstecken). Därför kändes timingen perfekt för mig, bättre sent än aldrig eller hur?

Första behandlingen var en microdermabrasio med röd laser som tog bort det yttersta lagret med döda hudceller för att huden skall bli mjukare och smidigare. En perfekt förbehandling med andra ord då de döda hudcellerna fungerar som ett hinder när man vill komma ner så långt under huden under behandlingar vid just hudföryngring och hudåtstramning.

Sen var det då dags för HIFU (Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud). HIFU är ett icke kirurgiskt ansiktslyft som motverkar de olika effekterna åldrandet har på huden. Metoden stimulerar kroppens egna kollagen och elastinproduktion och på så sätt lyfts gradvis huden upp vid ögonbrynen, under hakan, på halsen samtidigt som linjer och rynkor reduceras. Ni måste spana in min instastory (@susannehistrup) för här ser man resultatet direkt när vi bara gjort ena sida av ansiktet.

HIFU slussar ner intensivt fokuserat ultraljudsenergi djupt in i huden vid den mest optimala temperaturen för en ny kollagenförnyelse. Behandlingen triggar således igång en naturlig process som kallas neocollagenesis, som då producerar nytt, friskt kollagen och det är också hudens enskilt viktigaste beståndsdel för en frisk, stram och slät hud. Om man inte är redo för kirurgiska ingrepp så är denna metoden att rekommendera tycker jag.

IMG_0132

Marias maskiner är de enda på den skandinaviska marknaden och det är en avancerad plattform som täcker helhetsbehovet när det kommer till hudens åldrande. Den enda som har avancerade inbyggda kylsystem som gör att vi, kunder, kan slappna av helt och hållet under behandlingen utan att känna något obehag. Det kändes verkligen ingenting under behandlingen. Helt smärtfritt med andra ord.

IMG_0145

Målet för den här behandlingen var att tajta till huden istället för att ”reducera” fett så därför fokuserade Maria på att gå ner 3 mm och 1.5 mm istället för 4.5 mm.

Nu har vi alltså startat den här otroliga resan och hela processen kommer att ta ca 6 månader. Men om ca 6-8 veckor gör vi en uppföljning för att se vad som har hänt och planera in nästa steg. Ni hänger väl med?!

IMG_0150

Självklart visar jag upp helt oredigerade före och efter bilder så att ni kan se resultatet. Den slutliga efterbilden ser ni först om ca 6 månader, men bjuder på bilder redan vid nästa behandling så att ni kan följa utvecklingen på nära håll. Kul va?!

IMG_0141

Så nu kör vi och jag hoppas att ni följer med!

 

 1. Men guu så roligt att få va me på detta ! Jätteintressant alternativ då jag är livrädd för att göra ngr kirurg. Ingrepp. Är det verkligen sant att set inte gjorde ont ?? Hur såg du ut efter behandlingen- röd/ svullen/ hudirritationer ?

  1. Caroline, Då Marias maskiner även är utrustad med kyla så känns det absolut ingenting. Nästan så att man somnade. Ingen svullnad efter eller rodnad. Ska göra den inom kort igen. Kram S

  1. B_M , jag tror faktiskt att dermapen ska ingå, vet många som ÄLSKAR det. Har inte testat själv ännu. Kram Sus

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Tant Gredelin

IMG_0372
IMG_0373
IMG_0367

I fredags var jag Tant Gredelin så att säga. Lila med neongula detaljer i skorna och väskan.

IMG_0369
IMG_0365
IMG_0362
IMG_0358

Vi har haft en härlig helg måste jag säga. I fredags var vi på middag med vänner och det blev lite party vilket alltid är kul och kvällen slutade med en staycation på Nobis för mig & Johan.

Vaknade och tog en kaffe i sängen för att sedan gå ner och njuta av hotellfrulle. Älskar det. Hem till kidsen, Tom hade playdate med sin bästis och sedan fotboll. Det blev hemmagjord kebab till lunch och på kvällen åt vi ryggbiff med bea ,bakad potatis och tomatsallad. MUMS.

Idag började vi morgonen med frukost och sedan åkte jag och Tilda till Ikea och Mio i Kungens kurva för sedan möta upp familjen på Taverna Brillo för lunch. Nu gör Tom läxan och jag tar en kaffe i soffan med datorn i knät.

Skorna – New Balance, Byxor – GAP, Kofta – Indiska, T-shirt – Arket, Väska – Balenciaga, Hårspänne – Glitter (liknande från ASOS) Örhängen – Thomas Sabo, Halsband – Vintage Chanel (som jag virade två varv runt halsen)

Inlägget innehåller köplänkar.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..