After Ski deluxe

silver_bullet_sts_alpresor_badgastein_susanne-histrup
Img 1064.jpg

Efter att vi landat och checkat in så var klockan runt 15 tror jag och vrålhungriga var vi också då vi ätit frukost kl 0730 på Arlanda. Vi blev rekommenderade Silver Bullet, Bad Gasteins bästa After Ski ställe som öppnar kl 15.30 och kör på i typ 12 timmar innan de stänger. SÅ sagt och gjort, kl 15.30 hängde vi på låset för att få någonting i magen och kanske har det med åldern att göra när man är de första på plats och noll personer i restaurangen….haha! Att öppna en after ski var någonting nytt.

silver_bullet_sts_alpresor_badgastein_susanne-histrup
silver_bullet_sts_alpresor_badgastein_susanne-histrup

Beställde in lite kallt vitt vin tillsammans med en maffig burgare. I samma stund som maten fyllde våra matsäckar, så fylls lokalen av människor. Snabbt är stället fullt av partysugna skidåkare i alla åldrar och inom kort förvandlas hela lokalen till ett stort dansgolv. Vi hade utan att vetat om det typ säkrat de bästa sittplatserna så plötsligt satt vi i ett hav av roliga unga norska studenter som dansade, shottade och skojade. Vi är inte sena på att haka på…haha!

Dragplåstret för kvällen var den legendariska Lasse Holm som även bodde på samma hotell som vi. Inte klokt HUR många hits han har varit med och skapat, helt fantastiskt. Vilken krutgubbe, 76 år gammal. Hatten eller kanske mer passande hjälmen av!

silver_bullet_sts_alpresor_badgastein_susanne-histrup_lasse-holm
IMG_1383
IMG_1374
Det är faktiskt fantastiskt med after ski måste jag säga, för det är ju sällan så många olika stilar, åldrar samlas under samma tak och alla är lika glada, svettiga och öppna. Silver Bullet får högsta möjliga after ski poäng av oss.

 

 1. Åh så mysigt! Ska åka på samma resa med STS! Verkligen så taggad😀 jag behöver lite inspo på att tänkta på me skidkläder lager o outfits utanför några skidbacken. Åker dit runt v.14. Om du har några tips! Blir min första tur till alperna😁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Ballaste skidoutfiten jag burit!

Img 1218.jpg

Har sällan känt mig så fräsig i backen som i år…hehe!

Svintajta och coola byxor ala Stenmark, matchande silverjacka (båda från Colmar), cashmere tröja från Pillow Talk, sjal från Valerie, hjälp och brillor från POC. Brillor på bilden nedanför från Moncler.

Img 1219.jpg
Aldrig smakar väl en iskall öl och bolognese så gott som i backen, eller hur?

Img 1189 1.jpg
Img 1203.jpg

En sinnessjukt härlig första dag med strålande sol, långa backar, perfekt snö, inte en människa i systemet och med världens bästa sällskap. Får nästan nypa mig i armen.

Img 1154.jpg

 1. Underbara bilder!
  Tror du mig när jag säger att jag bor 1 1/2 timme från Alperna, och vi åker ALDRIG skidor nu förtiden! Vardagslivet vid Comosjön, vet du!
  Kram C

  1. Haha, ja så blir det nog ofta. Som skomakarens barn. Det var verkligen helt underbart! Såg dig i tidningen by the way :)Kram Sus

 2. Full pott med outfiten det håller jag verkligen med om! Och matchat med sol och härligt vinterlandskap sedan, what’s not to love!
  Ökade på min alplängtan med 100%, men den som väntar osv…
  Kram
  Karin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Bästa stylingknepet!

Bästa och snabbaste stylingknepet?! En sidensjal.

Har den runt halsen så att den håller mig varm och på lunchen sätter jag den i håret. Efter man burit hjälm och svettats så är det perfekt att knyta en sjal i håret tycker jag. Min kommer från Valerie och matchar såklart min outfit…haha!

Njut av er fredag!

LOADING..