Zalon by Zalando

IMG_9205
Jag var hembjuden till Emma Unckel  i deras fantastiska hus på en mysig frukost för en tid sedan. Jag och ett litet noga utvalt gäng hade nämligen fått förmånen att testa en nyhet: Zalon by Zalando vilket är en egen personlig stylist på nätet. Supersmidigt för de som velar eller inte hinner sätta ihop outfits eller om man behöver hjälp på traven inför ett dop, bröllop eller liknande. Man svarar på ett gäng detaljerade frågor om sin stil (eller brist på), vilka olika storlekar man drar i olika plagg, vad man gillar och inte gillar för siluetter, märken man föredrar osv. Man kan även skicka över bilder på sig själv och outfits om man vill och sedan matchas man med en stylist. Stylisterna ger sedan dig olika stilråd som du får kolla på och ta bort det du ogillar och behålla sånt du gillar. Du kan även skriva kommentarer om de olika plaggen som valts och därefter sätter de ihop en personlig Zalon-box till dig. I din box hittar du en eller två outfits baserade på dina önskemål. Så fort din Zalon-box dyker upp hemma är det dags att prova dina nya outfits . Fick du något du inte tyckte om? Hade du velat ha något i en annan färg eller storlek? Då är det bara att returnera dina plagg, helt gratis.
IMG_9706
IMG_9770
IMG_9852

Så lyxigt att få börja morgonen hemma hos Emma i deras vackra hem och dessutom hänga med favoriter som Emma, Valerie och Frida. Få avnjuta en god frukost, roliga samtal samtidigt som vi fick prova våra outfits. För min del gick det väl sisådär, alltså jag är ju min egen stylist på många sätt och vis och vet exakt vad jag gillar, inte gillar och vad jag passar i. Jag har en ganska ”egen stil”  så det är nog väldans svårt för någon okänd att klä mig….haha! MEN för flera andra var det fullpott och flera tummar upp. Jag tror på tjänsten som sådan för folk vill ha hjälp och lite vägledning och då är detta ett utmärkt sätt. Jag får själv flera ggr i veckan mail eller DM från läsare/följare som vill ha tips och råd så bloggen funkar som en online stylist till er som följer  🙂

IMG_9403
IMG_9316
IMG_9296

Coola Emma herself. 

IMG_9735

Älskade däremot den här Filippa K kappan som stylisten valt ut då jag gillar färg och både färgen och passformen får två tummar upp. Snygg eller hur?

IMG_9280

Idag väntar Toms luciatåg, sedan måste jag gå igenom lite kvitton mm, få tillbaka ett samarbete som snart ska publiceras, skicka ut fakturor och annat smått och gott. Igår hade vi familjemiddag och lagade jag barnens favoriträtt: Krämig kycklingpasta. Slurp!

Foto: Alma Vestlund

LOADING..

Sharing is caring!

IMG_0016

Glad Lucia på er! Tom och hans klass har sitt luciatåg först imorgon och då ska han vara stjärngosse. Något motvilligt faktiskt då han tycker att han ser lite ”töntig” ut och jag kan förstå honom. Känslan är lite ”dumstrut-aktig”.  Även om jag tycker att han såklart är världens finaste lilla stjärngosse 🙂 Ska bli SÅ mysigt att se. På skolan är det nämligen tvåorna som går i luciatåget för alla på lågstadiet.

På kvällarna den här veckan är det och har varit massor av events men jag har tackat nej till allt då jag vill vara hemma med familjen. Har ju varit borta tre dagar på jobb så ikväll blir det mysmiddag hemma. Hur firar ni lucia?

Sharing is caring! När vi var på Gotland så hade Niklas med sig en ASOS rock som vi alla passade på att låna för att variera våra bilder 🙂 Älskar leopard, det funkar till allt. Tycker jag. Även en sucker för camo som ni vet.

IMG_0032

  1. Så snyggt ! Jag kom från Sydafrika i förgår har inte gillat outfiten som du har på dig förut men nu tycker jag det ör hur snyggt som helst.
    Klär dig så bra. Vilken snygg päls.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

27 år & counting!

17 & 19 år gamla på Lussevaka 1991 till smäktande toner av Prince. Närmare bestämt Diamonds & Pearls. Sedan den dagen har det varit vi. Då som nu är du det bästa & våra fantastiska barn är allt för mig.

Älskar dig, nu & för alltid!

LOADING..