Min påskpresent + outfit

IMG_0613

I går fyllde som sagt vår älskade Max år och det ville han dels fira på Flippin Burger på lunchen och vi på Ciccio´s på kvällen.

Eftersom jag har fått en vidrig hälsporre så är jag innerligt glad över att sneakers är ”trendigt” och kan med fördel bäras både på dagen som kvällen.

IMG_0611

Sedan måste jag bara visa er min påskpresent (från mig till mig) en galet snygg väska från ATP som jag hittade på Ted & Theresa.

IMG_0603

Skorna är River Island (flera liknade par finns hos Rizzo) klänningen är Topshop (likande från & Other Stories)kavajen är Massimo Dutti (liknande här),örhängena är Pilgrim, brillorna är Nividas ,och väskan är ATP. Bästa presenten!

Idag drar vi till landet för påskfirande med lekar och jakt efter påskägg och stor påsklunch (mamma och jag var i hallen häromdagen och handlade SÅ mycket gott).Tom vill fiska, jag vill hinna läsa lite ur Läckbergs nya bok: En bur av Guld och sedan bara gå ner lite i varv.

GLAD PÅSK på er!

Inlägget innehåller köplänkar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Hipp hipp hurra

Kan liksom knappt fatta att liten blir stor. Lilla Max fyller 15 år idag & det känns så galet (på ett fantastiskt sätt såklart). Att han fyller moppe liksom.

Världens bästa kille som ska firas med bravur idag! Vi är innerligt stolta över dig på alla sätt & vis och älskar dig oändligt, från månen & tillbaka! Grattis älskling!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

I och på mitt smyckeskrin!

IMG_0567

Hej på er alla härliga vänner! Idag var vi en tur ute på landet och liksom kollade det till det samt tog fram utemöbler med mera inför helgen. Strålande sol och i solen var det en bit över 20 grader – HUR gött?!

Tänkte visa er vad jag har i mitt smyckeskrin just nu och den största trenden som hittat ner i skrinet är alla vackra håraccessoarer. Klämmor, hårband, hårsnoddar mm

På locket ser ni ett ljuvligt diadem från By Malina (finns även i andra mönster som det här rosa)

Överst i boxen ser ni en vacker rosa klämma från Hermine Hold, pärlklämmor från Glitter (likande finns i tvåpack från Gina Tricot och hittade sedan en ASfin från ASOS), snäckhoops från Gina Tricot (ligger synliga på nästa bild), Chanel halsband, Hermes armband, svart hårklämma från Hermine Hold (finns även i rosa, grönt och brunt)

Asken är från H&M Home.

IMG_0562
IMG_0565
IMG_0563

Den här rosa klämman tänkte jag styla snyggt  i håret nu under påsken tror jag då påskens färger för mig går i rosa, gult, lila och grönt.

IMG_0561
IMG_0560
IMG_0559

Alla Hermine Hold produkterna kommer i eleganta smaragd gröna askar som ger en lyxig känsla. Perfekt att ha smycken i. Spana in min story för rabattkod (@susannehistrup)

Ha en fin onsdag, snart ska jag iväg och träna och köra hårt!

 

Inlägget innehåller köplänkar.

 

LOADING..