En förälders VÄRSTA mardröm

 

IMG_9982-EDIT-compressor

En förälders värsta mardröm. Att ett barn blir sjukt. Kan inte tänka mig något värre i hela mitt liv. Jag blir så berörd av den här familjen som kommer från samma stad som jag (vi känner inte varandra) och över föräldrarnas desperata kamp för att hjälpa sin son. Vi måste hjälpa till.

Läs pappa Göras ord:

Livet vändes upp och ner och blev en fullständig mardröm. Vi fick beskedet att vår Oscar hade ungefär 9 månader kvar att leva. Vår son,13 år, diagnostiserades den 15 december 2017, på Barnsjukhuset i Lund, med en aggressiv snabbväxande hjärntumör DIPG (DIPG – Diffust Pons Gliom) som bara drabbar en handfull barn i Sverige om året.  Tumören växer i den känsliga hjärnstammen som är den huvudsakliga kommunikationsvägen för en rad livsviktiga nervsignaler mellan hjärnan och kroppen (andning, hjärtrytm, blodtryck etc.). Därför går den inte heller att operera bort.  Det finns inte några behandlingsmetoder i Sverige eller Europa. För att rädda Oscar sökte vi med ljus och lykta efter behandlingar runt om i världen. Vi fann den, men i México. Under 10 månader har han behandlats framgångsrikt med erkända medicinska metoder och godkända preparat.

 Problemet är att vi behöver hjälp med att uppmärksamma Oscars situation för att kunna driva den donationskampanj vi har till förmån för hans behandlingar som kostar oss ca 150 000 kr var 3:e vecka, och är en enorm summa för vilken familj som helst. Oscars liv handlar alltså om pengar, och det ska inget barns liv värderas i. Tyvärr har vi inga ekonomiska stöd från de svenska myndigheterna, utan Oscars liv hänger på vår envishet och engagemang.

Därför vill jag ställa en fråga till dig: Skulle du kunna tänka dig att visa din empatiska och godhjärtade sida genom att uppmärksamma Oscars sjukdom och resa i någon av dina medier så att vi kan samla in pengar till fortsatta behandlingar för Oscars tillfrisknande?

 Se mer:
https://www.gofundme.com/save-oscar-sajland  
www.saveoscarsajland.com
Facebook: Sök #saveoscarsajland

Vill du använda Swish så använd Görans telefonnummer
0706- 26 54 78

Oscar som är lika gammal som mina barn, som tills för ett år sedan, var en aktiv ung kille som alltid har varit frisk, väldigt aktiv och enormt kunskapssökande. Livet har kretsat kring skolan, där hans resultat är mycket bra, hans syskon, kring handbollen, ett mycket stort matintresse, kompisar och datorspel. Så som det skall vara i den åldern. Precis som mina fyra barn. Jag blir så bestört, det kan hända vem som helst, när som helst.  VI måste hjälpa till på något sätt – sprid inlägget, donera litet som smått – låt oss tillsammans hjälpa Oscar att få den behandlingen han behöver!

STOR KRAM Susanne

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Partypaljetter!

1255269307_2_1_1

Jag hade ju klickat hem en paljettkavaj från H&M för ett tag sedan men valde att skicka tillbaka den. MEN har inte kunnat släppa tanken på en Champagnefärgad paljettkavaj och snubblade över den här igår för 799 kr på Zara. Vad tror ni, hiss eller diss?!

LOADING..

Winter wonderland!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Igår kom första snön i Stockholm & hela natten har det snöat. Hoppas att det håller i sig till jul för det vore så stämningsfullt med en vit jul i år!

Den här veckan väntar möten och slutförande av diverse projekt för att runda av jobbåret & på onsdag fyller Matilda 12 år. Lilla älsklingen som nu börjar bli stor. Hon önskar sig pannkakor till frukost & sedan middag på Grodan (lövbiff med bea) – självklart löser vi det!

Ha en bra vecka nu! Kram Sus

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..