Sent inlägg

9C8D5430-7D1B-4DE7-BD07-8FCE8BCADE63

.

God kväll i stugorna,

Förkylt barn, inställt möte och gräsänka, det är några av statusarna på denna onsdag. Hade planerat att jag skulle hinna mycket mer än jag verkligen hann med tyvärr! Fastnade i ett projekt som inte skulle tagit sån tid egentligen, men jag blev inte nöjd med min egna insats, så gjorde om det flertalet gånger vilket tog alldeles för lång tid. Surt sa räven, men jag tycker man ska vara petig med vad man lämnar ifrån sig. Jag vill inte göra något halvdant, då mår jag inte bra vill kunna stå för det man gör!

På tal om projekt, snart drar äntligen projektet byta köksgolv igång, Lär väl bli bra bökigt i några dagar när vi inte har något fungerande kök.. 🙄 Tips vad man kan göra för att underlätta? Kanske finns nått fiffigt tips?! Får väl dra med micron till övervåningen eller nått och köra micromat morgon, middag och kväll, haha!

Ha en mysig kväll, nu ska jag sjunka ner och titta på Hela Sverige Bakar 🧁

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 1. Sandra skriver:

  Så fin tavla, var är den köpt?

 2. Hej
  Mina föräldrar gjorde om sitt kök och deras räddning blev att ta med micron till övervåningen, diska i tvättstugan och att mamma tidigare lagat och packat massa matlådor i frysen som va lätta att ta upp och bara värma i micron.

  1. Det är lite så jag tänker också, fast tyvärr kommer vi inte åt tvättstugan, man måste gå via köket för att komma ner i källaren, (om man inte går ut med disken, och in via grovingången, haha!) men annars får vi nog köra med micro, och egengjorda matlådor!!

 3. Louise skriver:

  Men hallådär blåbär vilken snygg skänk med rotting?! Jeez! Kände genast ett måste-ha-begär. Var kommer den från? Lycka till med golvbytet, kommer bli toppen. Ser fram emot resultatbilder sen :)

  1. Ja skänken är sjukt fin, sparat till den sedan jag såg denna låga varianten för första gången för nått år sedan, den är från Design House Stockholm, heter ”Air”

   Ja jag hoppas golvet blir så bra som jag tänker, bilder lär väl komma framöver om jag känner mig själv rätt ;)

 4. God morgon!
  Såhär hade jag gjort: Jag gissar att ni flyttar kyl och frys medan golvet läggs om. Då kommer man lätt åt kyl- och frysvaror. Jag skulle ha någon micro alternativt kokplatta någon annanstans. Gärna där det är nära till vatten (tvättstugan?) så man kan använda vatten/diska osv. Jag skulle förbereda mat och tillreda i micro/på kokplatta samt ev. planera in nåt restaurangbesök/hämtmat de dagar det gällde. Beroende på hur väl man kommer åt köket under arbetet, skulle jag plocka med nödvändiga grejer därefter. Är det bara ett par dagar det rör sig om, kanske man kan fixa all middagsmat på annat håll, men då underlättar det ju om alla kan äta samtidigt och hela familjen är frisk och pigg.
  Kan ju vara lite mysigt också att ha matbordet på ”fel” ställe och ”campa” lite hemma, men oxå krångligt så klart.
  Lycka till! Härligt med nytt golv äntligen! :)
  Massor kramar och krya på sjuklingen!
  Rebecca

  1. Ja det har du rätt i, man lär ju få flytta kyl och frys, inte tänkt på det, haha! Det blir nog in i matsalen dom hamnar, men får köra micro och göra en massa matlådor att frysa in! Och det dr med att campa hemma och ta på andra ställen det lär ju barnen gilla 😊 Ja det ska bli skönt med nytt som går att hålla rent bättre!! Tack, alla ungarna är snoriga nu, dock inte hemma, hm är väl bara en tidsfråga innan även jag är snorig antar jag! Ha en bra dag!! Stor kram

   1. Hej igen! Trist med snoriga näsor, men vi hoppas det inte blir värre än så. Ja, det kommer nog att gå bra och ni har ju ett nytt härligt golv att se fram emot! Ja, frys in lite lådor -det kan ju faktiskt vara lite skönt när maten bara är att värma.
    Massor kramar igen!

 5. Marie skriver:

  Laga några rätter (typ lasagne räcker till många) o stoppa i kyl/frys så har du att micra! 👍

  1. Skitsmart på ren svenska, jag såg framför mig en massa köpelådor, tänkte inte på att jag kunde göra mat själv, haha! Men det ska jag göra, och frysa in!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..