Morgonstund

2019-10-11 008

Foto: Picasa

Frukost i lugn och ro en ledig dag, det är ibland en lisa för själen

2019-10-11 033

Foto: Picasa

Kom ihåg till mig själv; boka en tid för att slinga håret..

2019-10-11 016

Foto: Picasa

 

Godmorgon!

Att smyga upp före resten av familjen vaknat, tassa ner till köket tillsammans med min ständiga följeslagare katten hack i häl, göra en stor kopp kaffe, tända ljus och sätta på morgon-tv för lite ”sällskap” när man intar sin frukost, en lugnt och skön start på en lördag.

Maken är på ”grabbhelg” (så fånigt ord, haha!) i Barcelona denna helg, så jag och barnen hade räkfrossa igår kväll med 1 kg räkor, vitlöksbröd, och tryffelmajonnäs. Såååå gott, och sååå kul att jag äntligen fått några att äta räkor tillsammans med. Deras far är nämligen inte så förtjust i skaldjur överhuvudtaget, men nu har jag alltså två av tre barn som är tokiga i räkor. Julie föredrar dock något annat, igår blev det en liten egengjord pizza istället, alla nöjda!

.

2019-10-11 030

Foto: Picasa

2019-10-11 031

Foto: Picasa

Räkfrossa och fredagsmys med både snacks å lite sötsaker tog på krafterna tydligen, för alla tre barnen sov till över kl 08 denna morgon, det är ganska ovanligt ändå. Dom brukar nästan per automatik kliva upp tidigare på helgerna än vardagarna som jag säkert nämnt förut. 

Önskar er en härlig lördag, på återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Lisa skriver:

  Hej! Var är den mysiga morgonrocken ifrån?

 2. Mia skriver:

  Bästa stunden på dagen är ju frukosten! Vart kan man hitta de fina ägg kopparna?

 3. Maria skriver:

  Hej och tack för en mysig blogg! Undrar var de fina tallriks-underläggen ifrån?🌸Kram

  1. Åh tack!! Vad glad jag blir att höra det 🙏🏻💞 Dom är från Ikea, men dock har dom ganska många år på nacken så vet inte om som finns kvar idag men kika på Ikea!!

   Stor kram!

 4. Tack för en inspirerande blogg👌🌟 Är stolarna vid matbordet Ögla från IKEA? I så fall, är du nöjd med dem? Har kikat på dem och tycker de är jättefina.

  Mvh Kristina

  1. Tack 🙏🏻 vad glad jag blir!! Ja din vita stolarna köpte jag begagnade för 6-7 år sedan dom är från Ikea, dom är bra!! Den mörkt bruna är även den från Ikea köpt nu i år, den är dock mycket rangligare än de vita.. så inte helt nöjd 😌 kan dock bero på att jag satt ihop den fel 😂 för va fasiken inte lätt men som sagt dom gamla stolarna är hur stabila som helst senaste inköpet inte lika..

   Kram!!

   1. Tusen tack för ditt svar!🤗 då ska jag fundera på dem👍 De är jättefina 🌟
    Får så mycket inspiration från din blogg, både vad gäller inredning till goda recept👌🌟

    Mvh Kristna🌸

 5. Tack för en inspirerande blogg👌🌟 Är stolarna vid matbordet Ögla från IKEA? I så fall, är du nöjd med dem? Har kikat på dem och tycker de är jättefina.

  Mvh Kristina

  1. Tack 🙏🏻 vad glad jag blir!! Ja din vita stolarna köpte jag begagnade för 6-7 år sedan dom är från Ikea, dom är bra!! Den mörkt bruna är även den från Ikea köpt nu i år, den är dock mycket rangligare än de vita.. så inte helt nöjd 😌 kan dock bero på att jag satt ihop den fel 😂 för va fasiken inte lätt men som sagt dom gamla stolarna är hur stabila som helst senaste inköpet inte lika..

   Kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..